Αιμοδοσία την Πέμπτη 28 Ιουλίου, στα Καλύβια

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλυβίων Αγρινίου από τις 9:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι και η συμμετοχή όλων είναι σημαντική.

Την κοινωνική αυτή εκδήλωση της Αιμοδοσίας συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, η Τοπική Κοινότητα Καλυβίων Αγρινίου και ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων ¨Δήμητρα¨.

Το μήνυμα της Πρόεδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, κας Δήμητρας Αβράμπου αναφέρει: "Η προσφορά αίματος στον συνάνθρωπο είναι η ύψιστη μορφή Εθελοντισμού και δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα που δημιουργεί. Δυστυχώς το αίμα δεν παράγεται μόνο δωρίζεται από άνθρωπο προς συνάνθρωπο γι' αυτό και καλούμε κοντά μας και τις νέες γενιές για να ακολουθήσουν και να συνεχίσουν την προσπάθειά μας. "

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου αναφέρει επίσης: «10' λεπτά από τον χρόνο μας σώζει μία ζωή. Εθελοντική αιμοδοσία Πέμπτη 28/7/2022 στο κοινοτικό κατάστημα Καλυβίων, η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη».