Ο Ανδρέας Π. Φούκας τραγούδησε στην συνάντηση Φιλαρμονικών, στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Στην 3η συνάντηση Φιλαρμονικών που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ηγουμενίτσα, συμμετείχε και ο συμπατριώτης μας μουσικός Ανδρέας Π. Φούκας, ο οποίος τραγούδησε έργα Θεοδωράκη και Χατζηδάκι, με την μπάντα του Μουσικού Όμιλου Μεσολογγίου "Ιωσήφ Ρωγών".

Ο ταλαντούχος Ανδρέας Π. Φούκας ανέφερε συγκεκριμένα:

Συμμετείχα με τον Μουσικό Όμιλο Μεσολογγίου "Ιωσήφ Ρωγών" έπειτα από πρόσκληση του παλιού μου καθηγητή, φίλου και συνεργάτη αρχιμουσικού, Δημήτρη Μανωλάτου! Το μουσικό πρόγραμμα πλούσιο, με τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι, όπως η "Άρνηση" και η "Πόλη μαγική" αλλά και παραδοσιακά και μικρασιατικά τραγούδια όπως το "Τζιβαέρι" και το "Σ' αγαπώ γιατί εισ' ωραία" τα οποία αποδόθηκαν με υπέροχο τρόπο από την Φιλαρμονική του Μουσικού Ομίλου Μεσολογγίου "Ιωσήφ Ρωγών " και την συνοδεία του πιανίστα κ. Νίκου Παπαδογιώργου, υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Μανωλάτου!

Η πόλη της Ηγουμενίτσας για τρεις μέρες έζησε στο ρυθμό, της μουσικής και του πολιτισμού...

Η 3η Συνάντηση Φιλαρμονικών έγινε από 21/7/2022 έως 23/7/2022 στα πλαίσια του πολιτιστικού καλοκαιριού 2022 του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ (Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός) Δήμου Ηγουμενίτσας και με αφορμή τα 62 χρόνια προσφοράς της Φιλαρμονικής Ηγουμενίτσας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Οι Φιλαρμονικές που συμμετείχαν ήταν:

1. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

2. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ»

3. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ»

4. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

5. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη συνάντηση Φιλαρμονικών, οι οποίες παιανίζοντας χαρούμενα εμβατήρια, ¨πλημμύρισαν¨ τον παραλιακό δρόμο και το παραλιακό πάρκο της Ηγουμενίτσας, με χαρούμενες μελωδίες...