Η Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TaeKwonDo

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Χρυσό μετάλλιο και πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TaeKwonDo πέτυχε η αθλήτρια Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη, η οποία συμμετείχε χθες στο προκριματικό πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων στην Χαλκίδα, με τον σύλλογο Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας.

Η αθλήτρια Αναστασία Βλάχου αγωνίστηκε στα +59 κιλά κορασίδων, έχοντας άψογη συνεργασία τόσο στην προετοιμασία όσο και στους αγώνες με τον προπονητή της Νίκο Κακαρέλη, ενώ οι αγώνες πραγματοποιούνται 30/06 και 01/07 στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Θησέας Αιτωλ/νίας:

«Χρυσό μετάλλιο για την αθλήτριά μας Βλάχου- Τριανταφυλλάκη Αναστασία και άλλη μια πρόκριση στην Εθνική Ομάδα TaeKwonDo για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Βουλγαρία, μετά από 4 νίκες και εξαιρετικές εμφανίσεις!!!

Η μοναδική αθλήτρια από τον νομό μας η οποία μέσα σε μια χρονιά θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TaeKwonDo στην Βουλγαρία, ακολούθως τον Σεπτέμβριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick-boxing και τον Δεκέμβριο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TaeKwonDo, στην Μάλτα. 

Εξαιρετική εμφάνιση και για την μικρή μας Κουμούδη Ιφιγένεια, η οποία έχασε και έμεινε στην 5η θέση, όντας η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της, δείχνοντάς όμως ότι το μέλλον της ανήκει!» Υπερήφανος για ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τούς γονείς για την στήριξή τους. Καλή επιτυχία επίσης στις αθλήτριές μας, Γεωργίτση Σπυριδούλα και Στραβοδήμου Μαρία- Ελένη».