Δημήτρης Ζουλιώτης: Βασικός ¨πρωταγωνιστής¨ στην άνοδο του ΑΟ Χαλκίς

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η ομάδα ΑΟ Χαλκίς στην οποία αγωνίζεται και ο Καλυβιώτης ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Ζουλιώτης, πανηγυρίζει από χθες την άνοδό της στη Γ’ Εθνική. Ο συμπατριώτης μας αρχηγός και βασικό στέλεχος της ομάδας της Χαλκίδας, μετά την αναμέτρηση με τον Παναργειακό (1-1) που εξασφάλισε τον προβιβασμό της ομάδας του, νοιώθει χαρούμενος γι΄αυτή την επιτυχία!

Σε δηλώσεις του μετά τον τελευταίο αγώνα μπαράζ, ο Δημήτρης Ζουλιώτης, ανέφερε τα εξής:

«Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος, η ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επέστρεψε σε εθνικές κατηγορίες. Αφού πρώτα ¨σήκωσε¨ το πρωτάθλημα Εύβοιας, σήμερα έπεσε η αυλαία των Play offs, κατακτώντας την άνοδο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν το καλοκαίρι ώστε να είμαι μέλος της ομάδας, τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Θανάση Παλαιολόγο, τους Παναγιώτη Πικραμένο και Βασίλη Καρλατήρα, τους προπονητές (Τοκπασίδη, Λύκο, Χατζέλη, Βάρκα και Ζουρούδη), τον φροντιστή κύριο Δημήτρη, τους φυσικοθεραπευτές Βαλαή και Τροχούτσο, τον Γενικό Αρχηγό, Τόλη Τσολακίδη, αλλά και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που ήταν κοντά στην ομάδα και ΚΎΡΙΟΙ στις υποχρεώσεις τους.

Τελευταίους άφησα τους συμπαίχτες μου, που ενώ μέσα στη χρονιά αμφισβητήθηκαν, κάθε φορά όταν η μπάλα ¨έκαιγε έδειχναν ότι είναι πρώτοι μάγκες». 

Να σημειώσουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου, από τον 6ο όμιλο στη Γ’ Εθνική ανεβαίνουν, η ΑΕ Μοσχάτου, ο Παναργειακός και ο ΑΟ Χαλκίς.