Χάλκινο μετάλλιο η Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλάκη, στην Σερβία

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Άλλη μια διάκριση για τη νεαρή αθλήτρια Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλάκη του Α.Σ. Θησέας Αιτ/νίας, η οποία κατέκτησε πρόσφατα το χάλκινο μετάλλιο κορασίδων, σε διεθνές μίτινγκ Τάε Κβο ντο που πραγματοποιήθηκε  στις 14 Μαΐου στην πόλη Νις, της Σερβίας.

Ο Α.Σ Θησέας Αιτ/νιας με προπονητή τον Κακαρέλη Νίκο συμμετείχε με 15 αθλητές και κατάφερε στις ηλικίες κάτω των 12 ετών να τερματίσει στην 6η θέση ανάμεσα σε 155 συλλόγους και ήταν ο κορυφαίος σύλλογος από την Ελλάδα. Αρχηγός αποστολής μετά από αρκετό διάστημα ήταν ο ιδρυτής και δάσκαλος του συλλόγου Αλέξιος Κακαρέλης.

Συνολικά ο σύλλογος κατέκτησε 19 μετάλλια από τα οποία: 9 χρυσά, 4 ασημένια, 6 χάλκινα και δυο πέμπτες θέσεις, ανάμεσα σε 1900 αθλητές!!!

Ο προπονητής τον Α.Σ Θησέας Αιτ/νιας Νίκος Κακαρέλης δήλωσε:

"Μια μεγάλη αγωνιστική εμπειρία τελείωσε για την καινούργια ομάδα μας που χτίζεται τον τελευταίο καιρό. Όλοι οι αθλητές μας  προσπάθησαν και έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσαν! Ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή για την στήριξη τους. Νικητές είναι αυτοί που προσπαθούν και δεν τα παρατάνε. Κοντά μας μετά από πολλά χρόνια. Ο κορυφαίος σύλλογος της πόλης μας επιστρέφει με πολλές εμπειρίες και πολλές διακρίσεις. Α.Σ Θησέας Αιτ/νιας. Μια μεγάλη αθλητική οικογένεια!!!

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρέλη Νίκο για τις μεγάλες διακρίσεις που φέρανε τον σύλλογο στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης και 1η θέση από όλους τους ελληνικούς συλλόγους στην κατηγορία των παμπαίδων – παγκορασίδων».