Η εταιρεία ¨Dimitra Fruits¨ Αφοί Κακαζιώτη, στην ¨Freskon 2022¨

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Στο διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών ¨Freskon 2022¨ συμμετείχε και η εταιρεία ¨Dimitra Fruits¨ των αδελφών Αλέξιου και Νίκου Κακαζιώτη, με έδρα τα Καλύβια Αγρινίου, μια έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο - Helexpo Θεσσαλονίκης.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος, η νεοσύστατη επιχείρηση ¨Dimitra Fruits¨ των Αφών Κακαζιώτη, συμμετείχε για πρώτη φορά σε μια αγροτοδιατροφική έκθεση, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη, πολλές χρήσιμες εμπειρίες και νέες εμπορικές συνεργασίες!

Ο Αλέξης Κακαζιώτης αναφέρει συγκεκριμένα: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε αυτούς που πέρασαν από το περίπτερο μας στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης ¨Freskon 2022¨. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας οι οποίοι βοήθησαν ώστε να δείξουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Η ποιότητα και ο σεβασμός στον καταναλωτή είναι για εμάς στη ¨Dimitra Fruits¨  δέσμευση στο σήμερα αλλά και στο αύριο».

Να αναφερθεί ότι, στην έκθεση συμμετείχαν 180 εκθέτες από 12 χώρες και 250 ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από 35 χώρες!

Η επιχείρηση ¨Dimitra fruits¨

Η αποστολή της επιχείρησης ¨Dimitra Fruits¨ είναι η αναγνώριση της ποιότητας και της υπέροχης γεύσης των φρούτων που παράγει ο τόπο μας, σε όλο τον κόσμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την στήριξη της καλλιέργειας στην Ελλάδα, καθώς η εταιρία συλλέγει τα προϊόντα της από παραγωγούς που έχουν εμπειρία στην καλλιεργητική τεχνική. Η συλλογή, η επεξεργασία, συσκευασία και τυποποίηση πραγματοποιούνται με ειδικούς ελέγχους ώστε να εξαχθούν τα προϊόντα με την μέγιστη ποιότητα και φρεσκάδα.

Οι εγκαταστάσεις που συσκευάζονται τα προϊόντα, αποτελούνται από ένα υπερσύγχρονο κτήριο. Η εταιρεία εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου νομού Αιτωλοακαρνανίας. Ειδικεύεται στην ψύξη και τυποποίηση παντός είδους οπωροκηπευτικών (πορτοκάλια, μανταρίνια κ.α). Τα περισσότερα φρούτα συλλέγονται από ιδιόκτητα κτήματα, αλλά και από κτήματα τοπικά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://dimitrafruits.gr/index.php?route=common/home