«Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες»: Συνέδριο στην Ηράκλεια Σερρών 13 έως 15 Μαΐου

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Διήμερο συνέδριο από 13 έως 15 Μαΐου διοργανώνεται από τον Δήμο Ηράκλειας Σερρών σε συνεργασία με το «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες», με θέμα «Εθνικός Κλιματικός Νόμος και Σύμφωνο Δημάρχων, ρυθμίσεις, υποχρεώσεις, δυνατότητες. Οικοσύστημα Λίμνης Κερκίνης». Στο συνέδριο θα μιλήσει και ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γ. Παπαναστασίου.

Το συνέδριο περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών από εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, αυτοδιοικητικού και ακαδημαϊκού χώρου, για τα πιο επίκαιρα θέματα που ταλανίζουν όλους σε διεθνές επίπεδο και θα διεξαχθεί με την οικονομική υποστήριξη του Πράσινου Ταμείου, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε Σερρών) και υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ, θα μιλήσει με θέμα: «Δημοτικό Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή. Υποχρεωτικό σχέδιο δράσης και πως υλοποιείται».

Να σημειώσουμε ότι, την Παρασκευή 13/05 αρχικά θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους Προέδρους Δικτύων Δήμων, ενώ στη συνέχεια, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά: