Δεν θα γίνει η αναμέτρηση ΠΑΟΚ Καλυβίων – Κεραυνού Γαβαλούς

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Δεν θα διεξαχθεί τελικά η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ Καλυβίων – Κεραυνού Γαβαλούς που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (09/04), λόγω αδυναμίας συμμετοχής στον συγκεκριμένο αγώνα της ομάδας της Μακρυνείας.

Μάλιστα η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας δεν όρισε διαιτητές για τον αγώνα αυτό, ενώ τυπικά θα αποφασίσει για την ¨τύχη¨ του αγώνα και ποια ομάδα θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, που συνεδριάζει κάθε Τετάρτη.

Ουσιαστικά και με βάση τις εξελίξεις που προηγήθηκαν, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων αναμένεται να πάρει στα ¨χαρτιά¨ τον αγώνα και τους βαθμούς και να ολοκληρώσει έτσι τη φετινή του συμμετοχή στην κατηγορία, με την κατάληψη της 3ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Γαβαλούς αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα με την αποχώρηση αρκετών βασικών παικτών της για διάφορους εξωαγωνιστικούς λόγους, με συνέπεια να μην μπορεί να συμπληρώσει 11άδα για τον αγώνα στα Καλύβια, με την διοίκηση της ομάδας να δηλώνει προς την ΕΠΣΑ, αδυναμία συμμετοχής σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι της.

Οι αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ (ματαιώθηκε)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (δεν ορίστηκε)

ΚΥΡΙΑΚΗ  10-4-2022  ΩΡΑ  17:00

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΡΕΠΟ: ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ