Αγρίνιο: Με επιτυχία ο 1ος αγώνας Κυπέλλου dragster μοτοσικλετών

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

O πρώτος αγώνας της χρονιάς dragster μοτοσικλετών για το κύπελλο ΑΣΗ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από 18- έως 20 Μαρτίου στην αγωνιστική πίστα ¨Agrinio raceway¨ στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου. 

Σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση του 2022 που διοργάνωσε ο ΑΣΗ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ – ΑΜΟΤΟΕ, συμμετείχαν πολλές παλιές αλλά και νέες ομάδες οδηγών, ενώ σημειώθηκαν αρκετά προσωπικά ρεκόρ, καθώς και πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Real street, από τον Παναγιώτη Γεωργά, με μηχανή Gsxr 1000 με 7.8.

Να αναφέρουμε ότι, οι αναβάτες μηχανών αγωνίστηκαν ανά κατηγορίες και συγκεκριμένα στις: Pro Z, True street 9, Real street, Street 2, Pro Street 1, Pro street 2, Super Street, Free pass.

Κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών περασμάτων συμμετείχαν αρκετοί αθλητές, ενώ τις προσπάθειες παρακολούθησαν πολλοί φίλοι των αγώνων drag που πήγαν να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό θέαμα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον Πλάτανο Καλυβίων!

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον αγώνα που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο, όπου αναμένεται να συμμετάσχουν αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Περισσότερες φωτογραφίες:

https://www.facebook.com/agrinioraceway