Άρωμα Βαρετάδας -ΠΑΟΚ Καλυβίων 0-1

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη απέσπασε ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα Άρωμα Βαρετάδας, την οποία κέρδισε με σκορ 0-1 στο γήπεδο Μπούκας Αμφιλοχίας.

Οι Καλυβιώτες είχαν αρκετά καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα πολλά ¨στημένα¨ που εκτελούσε άψογα ο Πάνος Καρύμπας και ίσως θα μπορούσαν να αποφέρουν κάποιο γκολ.

15΄ Ο Χ. Ζαχαράτος σούταρε δυνατά λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

50΄ Από αριστερά ο Π. Καρύμπας εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ, με τον τερματοφύλακα να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

65΄ Ωραία ενέργεια του Ι. Σπανού, ο οποίος από δεξιά πλάσαρε, με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το αντίπαλο τέρμα.

70΄ Επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων με τον Θ. Μάνθο ο οποίος έκανε σέντρα σουτ με τη μπάλα να κτυπά αρχικά στην οριζόντια δοκό και να βγαίνει άουτ.

80΄Ο Π. Καρύμπας εκτέλεσε απ΄ ευθείας κόρνερ, με τον τερματοφύλακα Κ. Διγώνη να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος και τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν ότι, η μπάλα είχε περάσει μέσα στην εστία. 

86΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή μεταβίβαση της μπάλας στην ¨πλάτη¨ της άμυνας, με το Γιάννη Στρατόπουλο να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, ξεπερνώντας τον τερματοφύλακα και από πλάγια της μικρής περιοχής να πετυχαίνει ένα δύσκολο και σημαντικό γκολ για την ομάδα του.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Τάκος, Ροδάτος και Μπεκιράκης.

Άρωμα Βαρετάδας (προπονητής Λάμπρος Τραγουδάρας)

Κ. Διγώνης, Α. Μπεκιάρης, Ν. Ασπρούδης, Σ. Αργύρης, Ν. Σκούτας, Θ. Παπανίκος, Χ. Φλωράκης, Κ. Σιαφάκας, Ι. Σπανός, Θ. Μάνθος, Γ. Μασούρας

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Κ. Αλεξόπουλος, Ι. Τίττης, Χ. Πατσαούρας, Ν. Καρασάββας, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Ι. Στρατόπουλος, Π. Καρύμπας, Χ. Κονδύλης, Δ. Αναστασίου.

- Φωτογραφίες: Γιώργος Ντάϊκος

- Ευχαριστούμε θερμά τον Θωμά Παπανίκο για την πολύτιμη συνεργασία του.