Αποχαιρετούν 36 χρόνια μετά, τα "Video Club Καραλής"

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Μετά από 36 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας η γνωστή οικογενειακή επιχείρηση «Video Club Καραλής» που είχε δημιουργήσει το 1986 ο αείμνηστος συγχωριανός μας Νικόλαος Ταξ. Καραλής, θα αναστείλει οριστικά την δραστηριότητά της ενώ θυμίζουμε ότι αποτέλεσε ένα ολόκληρο ¨κεφάλαιο¨ και σημείο αναφοράς για το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι…

Μικρότεροι και μεγαλύτεροι, όλοι μας κάποτε περάσαμε την πόρτα του, χαζέψαμε την βιτρίνα του, ψάξαμε τα ράφια και τις θήκες του, νοικιάσαμε βιντεοκασέτες, cd video ή βιντεοπαιχνίδια και γεμίσαμε με εικόνες τα όμορφα βράδια μας.

Η ανάρτηση της οικογένειας Καραλή στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

36 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ!

«Το 1986 το ταξίδι ξεκινάει και διαρκεί 36 ολόκληρα χρόνια, αλήθεια πότε πέρασαν;

Τέλος Γενάρη του νέου έτους, το κατάστημα μας VIDEO CLUB KARALIS στην Μπαϊμπά στο Αγρίνιο, πρόκειται να κλείσει.

36 χρόνια πορείας στην οικιακή ψυχαγωγία, γνωρίσαμε χιλιάδες ανθρώπους και κάναμε εκατοντάδες φίλους, φίλους που αποκτήσαμε ακόμα και από την παιδική ηλικία.

36 χρόνια ψυχαγωγηθήκαμε παρέα, σχολιάζοντας ταινίες που σας προτείναμε είτε το αντίστροφο σε αυτήν την διαδικασία ανταλλαγής γνώσεων και συναισθημάτων.

36 χρόνια γελάσαμε παρέα με ξεχωριστές κωμωδίες, ανατριχιάσαμε με ιδιαίτερα θρίλερ, ανησυχήσαμε με ταινίες μυστηρίου, ερωτευτήκαμε με ταινίες αγάπης, τόσα πολλά συναισθήματα… που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας ένωσαν σε αυτό το πολύχρονο ταξίδι!

Το ταξίδι τελειώνει… θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ¨Ευχαριστώ¨ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια!»

Οικογένεια, Καραλή

Το «Video Club Καραλής» προσφέρει όλα τα είδη του σε προνομιακές τιμές:

-Τεράστια ποικιλία σε ταινίες DVD από 1 ευρώ

-Όλες οι ταινίες BluRay από 5 ευρώ

-Μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια για Play Station 4, Play Station 3 αλλά και παιχνίδια από παλαιότερες κονσόλες Play Station 2 και Nintendo από 5 ευρώ.  Επίσης θα διατίθενται με έκπτωση έως 50% διάφορα κινηματογραφικά είδη, φιγούρες, λούτρινα, μπρελόκ, γρίφοι, πάζλ, περιφερειακά κονσολών (μοχλοί, καλώδια)…

Το σημείο γνωστό, Μπαϊμπά 29, Αγρίνιο

Τηλέφωνο: 26410-29974