Ανακοίνωση ΠΑΟΚ Καλυβίων για τη διαιτητική συμπεριφορά σε νεαρούς παίκτες

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος εξέδωσε το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Καλυβίων με αφορμή την ¨ειρωνική και αλαζονική¨ συμπεριφορά συγκεκριμένης διαιτησίας (όπως αναφέρεται) προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της, στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας στη Γ΄Κατηγορία Αιτ/νίας.

Η σημερινή ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας

Σας παρακαλούμε πολύ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

Έχετε την κύρια και αποκλειστική ευθύνη στον ορισμό διαιτητών στο Τοπικό Ποδόσφαιρο, δεχόμαστε ότι δεν έχετε ικανό αριθμό διαιτητών και πρέπει να ορίσετε και κάποιους μέτριους έως κακούς διαιτητές, σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεχόμαστε και ανεχόμαστε τα λάθη τους και την ανικανότητά τους. Μην περιμένετε να ανεχθούμε την αισχρή και ειρωνική συμπεριφορά τους σε παιδιά δεκαπέντε, δεκαέξι και δεκαεπτά ετών, διότι εμείς τα έχουμε μάθει να συμπεριφέρονται ως ¨Κύριοι¨, παρά την μικρή τους ηλικία. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

Κύριε διαιτητά δεχόμαστε την ανευθυνότητά σου και την έλλειψη κρίσης σου, να καταλάβεις ότι δεν μπορείς πλέον να ανταποκριθείς στα στοιχειώδη που απαιτεί το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που επιτελείς.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την ειρωνική και αλαζονική συμπεριφορά σου σε 15χρονα 16χρονα και 17χρονα παιδιά, για τα οποία έπρεπε να είσαι παράδειγμα προς μίμηση και έχεις καταντήσει παράδειγμα προς αποφυγή.

Και για να τελειώνουμε, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο για να διαιτητεύσεις, σε δικό μας αγώνα μην δεχτείς να οριστείς, διότι θα λείπουμε εμείς, αναλαμβάνοντας όλες τις συνέπειες» καταλήγει η ανακοίνωση.