Ισοπαλία απέσπασε ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, στο Θέρμο

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Εκτός έδρας αγωνίστηκε σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων όπου στην αναμέτρηση με την τοπική Αναγέννηση Θέρμου αναδείχτηκε ισόπαλος, με τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Γ΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις σε κάθε ημίχρονο.

Προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα της Αναγέννησης στο 25΄ με γκολ του Μπρόσκα, που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η ομάδα των Καλυβίων πήρε ¨χώρο¨ στο γήπεδο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 84΄με τον Κονδύλη. Οι Καλυβιώτες είχαν ένα δοκάρι, μετά από απ΄ ευθείας κτύπημα φάουλ του Λαθύρη, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για το ακυρωθέν γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Στρατόπουλος στο 75', ο οποίος σύμφωνα με τον διαιτητή ήταν σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. 

Διαιτητές ήταν οι Αθ. Πατρόπουλος, Θεοδ. Ξύστρας και Ι. Μπεκιράκης.

Αναγέννηση Θέρμου: (Στέφανος Κούκος)

Δ. Γκουρνέλος, Σ. Αγγελάκης, Α. Ραμαντάνης (Λ. Σάλικο 81′), Θ. Κότσαλος, Δ. Κοντός, Κ. Τσατσάγκος, Γ. Κουκιάς, Α. Μπρόσκα, Β. Μαραγιάννης, Σ. Κούκος, Ν. Σιάχος(Θ. Ντρέλλιας 73′)

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Κ. Αλεξόπουλος, Ι. Τίττης, Χ. Πατσαούρας, Ν. Τσέπας (Γ. Αναστασίου 68′), Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Κονδύλης, Ι. Στρατόπουλος, Γ. Λαθύρης, Δ. Αναστασίου

Αποτελέσματα 4ης  αγωνιστικής (13-14/11)

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ 1-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1-1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 4-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018 – ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ 1-4

ΡΕΠΟ: ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ