Αποτελέσματα και βαθμολογία Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο 6 & 7/11 η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ΄ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας, με τον ΠΑΟΚ Καλυβίων να μην αγωνίζεται λόγω ρεπό στο πρόγραμμά του, ενώ ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Θέρμου. Δείτε αποτελέσματα και βαθμολογία καθώς και την ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Α.

Αποτελέσματα 3ης  αγωνιστικής

ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018 – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ 1-2

ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ 0-2

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ 2-2

ΡΕΠΟ: ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

 

Βαθμολογία

1. ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ 7

2. ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ   7

3. ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ 7

4. ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ 6

5. ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ   3

6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ  3

7. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ  3

8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018 0

9. ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  0

 

Η επόμενη 4η  αγωνιστική (13-14/11)

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018 – ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ

ΡΕΠΟ: ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

Ανακοίνωση Επιτροπής Διαιτησίας Ε.Π.Σ.Α.

Η Επιτροπή Διαιτησίας (Ε.Δ.) της ΕΠΣ Αιτ/νίας απευθυνόμενη σε όλους τους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχηθεί καλή ποδοσφαιρική χρονιά με ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες. Ευχή μας να τελειώνουμε επιτέλους με την πανδημία covid-19 που ταλαιπωρεί ακόμη και σήμερα, όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο για να μπορέσουμε επιτέλους να γυρίσουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά για την έναρξη Σχολής νέων Διαιτητών-Βοηθών της ΕΠΣ/ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 2021-2022 με σκοπό την εξεύρεση και εκπαίδευση νέων Διαιτητών-Βοηθών που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο νομός και το ποδόσφαιρό μας.

Αγαπητοί παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι για να υπάρχει ένα πετυχημένο πρωτάθλημα θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους κρίκους της ποδοσφαιρικής αλυσίδας (παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές κλπ) ενωμένους μεταξύ τους, με διακριτούς όμως ρόλους.

Επειδή όλοι μας επιβάλετε και πρέπει να έχουμε ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ μας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες ενώσεις της Ελλάδας, έτσι και στην δική μας ΕΠΣ ο αριθμός των διαιτητών έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία χρόνια για διάφορους λόγους ( όπως μετοίκηση για επαγγελματική ανέλιξη, σπουδές σε άλλες πόλεις κλπ). Εάν συνεχιστεί αυτή η διαρροή, υπάρχει το ενδεχόμενο σε σύντομο χρονικό διάστημα, δυστυχώς , να μην έχουμε το απαιτούμενο έμψυχο υλικό σε Διαιτητές-Βοηθούς για να επανδρώσουν τα παιχνίδια του νομού μας.                                                      

Ήδη φέτος το καλοκαίρι σε κάποιους φιλικούς αγώνες όπου μας ζητήθηκε να ορίσουμε Διαιτητές-Βοηθούς αυτό δεν κατέστη δυνατόν παρά την δική μας καλή θέληση να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των σωματείων.

Η νέα Σχολή Διαιτησίας που θα ξεκινήσει τον μήνα Νοέμβριο και για την οποία θα ενημερωθείτε έγκαιρα για την ακριβής ημερομηνία έναρξης αυτής μέσω ανακοίνωσης από την ΕΠΣ αλλά και με την αποστολή της ανακοίνωσης στα emailσας, είναι επιτακτική ανάγκη και επιβάλετε να στηριχθεί από εσάς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε νέους Διαιτητές-Βοηθούς οι οποίοι με την σειρά τους θα στηρίξουν αργότερα το Αιτωλοακαρνάνικο και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Οφείλουμε όλοι μας τώρα περισσότερο από ποτέ να στηρίξουμε την έναρξη της νέας σχολής Διαιτητών-Βοηθών ΕΠΣ/ΑΙΤ/ΝΙΑΣ προτρέποντας και παρακινώντας νέα παιδιά να συμμετέχουν σε αυτή, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στην Ευρώπη από όλες τις ομάδες, μιας και γνωρίζουμε όλοι ότι εάν ΔΕΝ υπάρχουν διαιτητές ΔΕΝ μπορεί να διεξαχθεί κανένα παιχνίδι.

Υπεύθυνος Σχολής ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνου Γεώργιος.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνο:6936498378

Με Εκτίμηση

Ε.Δ. ΕΠΣ/ΑΙΤ/ΝΙΑΣ