Έμειναν οι ¨εντυπώσεις¨ για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που αποτέλεσε ¨διαφήμιση¨  η Θύελλα Παραβόλας κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 3-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ Καλυβίων, στο ντέρμπυ της Γ΄Κατηγορίας, ενώ οι δυο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις σε κάθε ημίχρονο.

Προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα της Παραβόλας με 3-0, το τρίτο μπήκε στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, με τους Καλυβιώτες να ¨αφυπνίζονται¨ και να μειώνουν σε 3-2, ενώ στη συνέχεια είχαν μερικές ακόμη φάσεις για να πετύχουν την ισοφάριση και να πάρουν έστω τον ένα βαθμό... Πάντως και οι δυο ομάδες έδειξαν καλά αγωνιστικά στοιχεία και οι λεπτομέρειες έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ:

9΄ Εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους από πλάγια δεξιά με το Μαυραγάνη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

11΄ Σουτ του Χ. Ζαχαράτου η μπάλα πέρασε άουτ

15΄ Ο Γ. Λαθύρης εκτέλεσε φάουλ από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

17΄ Σουτ του Χ. Ζαχαράτου, απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

20΄ Ο Π. Μαυραγάνης από πάσα συμπαίκτη του βρέθηκε στην ¨πλάτη¨ της άμυνας και από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή σούταρε, με τη μπάλα να περνάει παράλληλα προς την εστία και να βγαίνει άουτ.

25΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με την παράλληλη σέντρα προς την εστία να φτάνει στον Μαυραγάνη, ο οποίος έστειλε εκτός της μπάλα.

31΄ ΓΚΟΛ: Δυνατό σουτ του Σκιαδά από 25 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει ο Σαμαράς.

35΄Πολύ καλό ψηλοκρεμαστό σουτ επιχείρησε ο Β. Γιαννακάς, στέλνοντας όμως τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

37΄Ο Αλ Γιουσέφ σούταρε μέσα από την περιοχή προς την αντίπαλη εστία, χωρίς να βρει στόχο.

44΄ ΓΚΟΛ: Με κοντινό πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, ο Λιάρος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

45+΄ Ο Γ. Λαθύρης για τους φιλοξενούμενους, έξω από την περιοχή κτυπά το φάουλ, αρχικά βρίσκει τον Στρατόπουλο που με κεφαλιά τροφοδότησε σε δεύτερο χρόνο τον Ζαχαράτο, όμως η μπάλα βγήκε εκτός.

45+΄ Νέο σουτ με τον Γ. Στρατόπουλο, η μπάλα ελάχιστα μακριά από την αντίπαλη εστία.

Β΄Ημίχρονο

47΄ ΓΚΟΛ: Με την έναρξη της επανάληψης, μακρινό συρτό σουτ από αντίπαλο, ο Σαμαράς έκανε ασταθή απόκρουση και ο επερχόμενος  Β. Γιαννακάς επωφελήθηκε, στέλνοντας τη μπάλα στο άδειο τέρμα, κάνοντας έτσι το 3-0 για τους γηπεδούχους.

49΄Ωραίο ψηλοκρεμαστό σου του Ι. Τίττη, λίγο πριν καταλήξει η μπάλα στα δίκτυα απομάκρυνε με υπερένταση ο Μ. Λιάρος, σε κόρνερ.

50΄ Κόρνερ για τους Καλυβιώτες, η κεφαλιά του Γ. Στρατόπουλου ελάχιστα άουτ.

52΄Ο Γ. Λαθύρης με δυνατό κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή,  ¨υποχρέωσε¨ σε δύσκολη απόκρουση τον τερματοφύλακα.

60΄ ΓΚΟΛ: Από αριστερά εκτέλεση πλάγιου άουτ, με κεφαλιά ο Στρατόπουλος βρίσκει μέσα στη μικρή περιοχή τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος με ¨έξυπνο¨ τρόπο πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Μπαρλίκα, μειώνοντας σε 1-3.

63΄ Ο επιθετικός της Θύελλας, Π. Μαυραγάνης ξέφυγε από τους αμυντικούς, σούταρε δυνατά προς την εστία, όμως ο Σαμαράς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

71΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Γ. Λαθύρη προς την περιοχή, ο τερματοφύλακας έχασε τον έλεγχο της μπάλας και από κοντά ο Γ. Στρατόπουλος πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους Καλυβιώτες (2-3).

74΄ Ο Χ. Ζαχαράτος με ωραίο κτύπημα φάουλ, έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

76΄Ο Ρεπετσάς εκτέλεσε από δεξιά κόρνερ, ο επερχόμενος Στρατόπουλος πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω.

82΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ με τον Λαθύρη, ο Καρασάββας πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από την κάθετη δοκό.

88΄ Θαυμάσια απόκρουση του Σαμαρά, ο οποίος μετά από δυνατό σουτ του 6 πετάχτηκε ψηλά στη γωνία της εστίας του, διώχνοντας σε κόρνερ, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Θύελλα Παραβόλας (προπονητής Μ. Τσίβιτς)

Α. Μπαρλίκας, Π. Παναγιωτόπουλος, Κ. Γρομητσάρης, Λ. Καρόπουλος, Μ. Λιάρος (81΄Θ. Μουτάφης), Ν. Ράπτης, Β. Γιαννακάς, Ν. Αλ Γιουσέφ, Π. Μαυραγανης, Π. Σκιαδάς, Ι. Λιάρος

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Κ. Αλεξόπουλος, Θ. Μπελεβώνης, Χ. Πατσαούρας, Ν. Τσέπας (70΄Ε. Καρασάββας), Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Κονδύλης, Γ. Στρατόπουλος, Γ. Λαθύρης, Δ. Αναστασίου (46΄ Ι. Τίττης).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (30 & 31/10)

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 1-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ

(Η Αναγέννηση παραιτήθηκε από τον αγώνα)

 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 3-2

ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3-0 

ΡΕΠΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ