Η πύλες του Agrinio Raceway ετοιμάζονται να ανοίξουν από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Στο διήμερο 4-5/09 στο Agrinio Raceway, στο χώρο του Στρατιωτικού Αεροδρομίου, ο ΑΣΗ διοργανώνει DRAG DAY-RWYB αυτοκινήτων Dragster χωρίς κατάταξη και στο τριήμερο 3-4-5/09 τον 2ο αγώνα Κυπέλλου ΑΣΗ (ADC) 2021 μοτοσυκλέτας. Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει και κλείνουν για τα αυτοκίνητα την Τρίτη στις 31/08 και για τις μοτοσυκλέτες την Τετάρτη στις 01/09.

Κόποι και προσπάθειες ετών αναβάθμισαν την πίστα του Αγρινίου με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο μηχανοκίνητο αύριο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ ή της ΑΜΟΤΟΕ σε ισχύ.

Για τα αυτοκίνητα:

Οι αθλητές των αυτοκινήτων που θέλουν να συμμετέχουν, δηλώνουν μόνοι τους συμμετοχή στο e-omae  πηγαίνοντας στους “αγώνες – δήλωση συμμετοχής” και πληρώνουν εφάπαξ το παράβολο ασφάλισης για την Ομοσπονδία για όλο το διήμερο. Ο κάθε οδηγός για να ολοκληρώσει την συμμετοχή του θα πρέπει να καταχωρίσει τον Αριθμό Μητρώου (licence) του και τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι το αργότερο έως τις 31/08/2021. Ο κάθε αθλητής μπορεί να κάνει περάσματα όποια ή όποιες από τις δύο μέρες επιλέξει, προμηθευόμενος κουπόνια των τριών περασμάτων από την γραμματεία κατά την διάρκεια του διοικητικού ελέγχου.

Τα κόστη των κουπονιών των τριών περασμάτων είναι:

Σάββατο 4/9  25€

Κυριακή 5/9  30€

Η κάθε συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να προμηθευτούν επί πλέον κουπόνια τριών περασμάτων για την ίδια μέρα, αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμα και δεν δικαιούνται ελεύθερη είσοδο άλλων ατόμων.

Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ.

Για τις μοτοσυκλέτες:

Οι αθλητές των μοτοσυκλετών που θέλουν να συμμετέχουν, πρέπει να επικοινωνήσουν με το σωματείο τους και  να πληρώσουν σε αυτό το πολύ έως τις 01/09/2021 το μεσημέρι, ώστε αυτό να έχει τον χρόνο να τους δηλώσει στο σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας. Η πρώτη συμμετοχή πληρώνεται μέσω του σωματείου και η τυχόν δεύτερη στον διοικητικό έλεγχο του αγώνα, καθώς και το παράβολο συμμετοχής για την κατηγορία Free pass που είναι 60 ευρώ με 3 έως 4 περάσματα.

Η πρώτη συμμετοχή μόνο δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών. Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ.

Όλοι οι αθλητές του αγώνα και οι ομάδες τους είναι υποχρεωμένοι να ενημερωθούν και να ακολουθήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, από την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση, έως και την έξοδό τους από αυτήν.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2815-104087, 2815-104098, 2815-104099, 6946058781 και στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.