Λαμπρή γαμήλια τελετή για την Καλυβιώτικη ομογένεια στην Αμερική

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Ένα χαρούμενο γεγονός αποτέλεσε για την Καλυβιώτικη ομογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο γάμος της Αλεξίας Κακαζιώτη και του αγαπημένου της Ντέιβιντ Λεόν, που τελέστηκε χθες Κυριακή (6/6) στον Ελληνορθόδοξο Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας!

Μεγάλη ήταν η χαρά και η συγκίνηση για τους γονείς και τον αδερφό της νύφης, Κώστα, Κατερίνα και Παναγιώτη Κακαζιώτη, για τους γονείς του γαμπρού, όπως επίσης για τους κουμπάρους Στέλιο και Μαρία Κακαζιώτη, αλλά βέβαια και για όλους τους συγγενείς και φίλους που παρευρέθηκαν στην γαμήλια τελετή!

Με έντονα και παρατεταμένα κορναρίσματα αυτοκινήτων αλλά και με την… συνοδεία περιπολικών της τοπικής αστυνομίας, έφθασαν οι νεόνυμφοι στην εκκλησία, προκαλώντας ενθουσιασμό και πολλές ¨απορίες¨ στους περίοικους!

Οι νεόνυμφοι επισφράγισαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, την γνωριμία και την μακρόχρονη αγάπη τους και έδωσαν χαρά με την λαμπερή τους παρουσία!

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «The Dewberry Charleston» όπου ακολούθησε πλούσιο γλέντι με ελληνική μουσική και χορό.

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους «βίο ανθόσπαρτο» και δημιουργικό καθώς και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!!!