Μπάμπης Δ. Παντολέϊνας: Κορυφαίος τίτλος ως Professional of the Year – “Industrial” 2021

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Μια σημαντική και σπουδαία διάκριση από το χώρο της επιχειρηματικότητας, πήρε πρόσφατα ο συμπατριώτης μας Μπάμπης Δ. Παντολέϊνας, ο οποίος εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Α.Ε. και κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο του Professional of the Year – “Industrial” 2021, στα βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» που δίδονται από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος.

Ο Μπάμπης Δ. Παντολέϊνας, κατάγεται από τα Καλύβια Αγρινίου και εργάζεται ως Διευθυντής (Logistics Director), στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης. Έχει σπουδές στην Λογιστική & Χρηματοοικονομική, καθώς και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο ¨Supply Chain Management¨.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Πάττα, (Λογίστρια), με την οποία έχουν μια κόρη την Γεωργία, φοιτήτρια Παιδαγωγικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Διαμένουν μόνιμα στην Ατάλαντη.

Μετά την ανακοίνωση της νέας επαγγελματικής του διάκρισης, ανέφερε σχετικά:

«Μετά από 25 χρόνια επαγγελματικού βίου κυρίως στο χώρο των LOGISTICS, με άπειρες ώρες σκληρής εργασίας, με σημαντικά ρίσκα,  με αγωνίες, μελέτη και ξενύχτια,  κατακτήθηκε η κορυφή.

Αισθάνομαι υπερηφάνεια και τιμή να ανακοινώσω ότι μετά από ομόφωνη απόφαση  της επιτροπής αξιολόγησης του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ LOGISTICS MANAGEMENT ΕΛΛΑΔΟΣ κατέκτησα τον κορυφαίο τίτλο του PROFESSIONAL OF THE YEAR – “INDUSTRIAL” 2021. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω  την εταιρεία μου, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε. για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει  τα τελευταία 22 χρόνια, την οικογένειά μου και τους πολύτιμους συνεργάτες μου, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν. Συνεχίζουμε δυναμικά…»

Ο Μπάμπης Δ. Παντολέϊνας είναι κάτοχος Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Logistics – ELA και μάλιστα είναι μεταξύ των 5 Ελλήνων που κατέχουν τον συγκεκριμένο τίτλο, ο οποίος είναι πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένος, απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση εξετάσεων που είναι κοινές για όλους τους υποψηφίους σε όλη την Ευρώπη και η βαθμολόγηση γίνεται  στις Βρυξέλες από ανεξάρτητη Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κατά συνέπεια, αποτελεί  ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο προσόν για τον ευρύτερο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Να υπογραμμιστεί ότι, ο τίτλος Professional of the Year – “Industrial” 2021,απονέμεται μετά από αξιολόγηση από διάφορες επιτροπές στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας υπό την αιγίδα και επίβλεψη του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ LOGISTICS MANAGEMENT ΕΛΛΑΔΟΣ. Οι επιτροπές αξιολογούν τα επιτεύγματα σου την τελευταία 5ετία, την επαγγελματική σου επάρκεια, τα αποτελέσματά σου και κινούμενοι στους παρακάτω κυρίως άξονες:

α) Αναγνωρισιμότητα από την αγορά, β) Αποτελεσματικότητα, γ) Ηγεσία, δ) Καινοτόμα σκέψη, ε) Opinion Leading και στ)  Ευελιξία στην αλλαγή και προσαρμοστικότητα. Συνυποψήφιοι υπήρξαν καταξιωμένοι επαγγελματίες από τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες της χώρας. Με τον συγκεκριμένο τίτλο και τα επιτεύγματα του την τελευταία 5ετία, ο Μπάμπης Δ. Παντολέϊνας θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στις Βρυξέλες στην Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για τον Ευρωπαίο Professional of the Year 2021.

Η επαγγελματική πορεία του συμπατριώτη μας:

1995 – 1997 Golden Olive S.A. (Supply Chain Manager)

1997- 2000 Henkel Hellas AEBE (Logistics Manager)

2000 - 2004 Hellenic Breweries of Atalanti S.A.  (Logistics Manager)

2004 –  Hellenic Breweries of Atalanti S.A.  (Logistics Director)

Λίγα λόγια για την Ε.Ζ.Α. Α.Ε.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί την μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία που παράγει και εμπορεύεται μπίρα. Από τότε διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας προϊόντα μπίρας με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και μοναδική γεύση.

Η εταιρεία παράγει, εμφιαλώνει και εμπορεύεται τις μπίρες Pils Hellas, εζα premium pilsener, εζα fine lager, εζα alcohol free, Blue Island Mediterranean Beer, Blue Island Radler Fizzy Lemon, την μοναδική gluten free Blue Island 0,0% με γεύση αχλάδι, Odyssey white, Odyssey Red & Odyssey Dark Brune και παράλληλα εισάγει και εμπορεύεται την Gulden Draak.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 200 ειδικευμένους εργαζόμενους στην παραγωγή και στην διανομή και εφαρμόζει επιτυχώς ένα - προηγμένης τεχνολογίας - ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας.

Τα προϊόντα της εταιρείας εκτός από την ελληνική αγορά, είναι διαθέσιμα και στις πέντε ηπείρους και σε περισσότερες από 37 χώρες, οι οποίες αναπτύσσονται διαρκώς.

Επιμέλεια: Γιώργος Πανταζόπουλος