Επίσκεψη στα σχολεία του αντιδημάρχου Μ. Σκορδόπουλου

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Επίσκεψη για τεχνικά θέματα στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Καλυβίων πραγματοποίησε την Πέμπτη (21/01) ο αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος με κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Αγρινίου και με την παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας, Δημήτρη Αναστασίου.

Ο κ. Σκορδόπουλος ενημερώθηκε για τεχνικές παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται ή άλλες οι οποίες είναι αναγκαίες να γίνουν στα σχολεία, όπως, η τοποθέτηση της αντικεραυνικής προστασίας που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο τοποθέτησης στο κτίριο και η υλοποίηση υποδομής στήριξης, ηλεκτροδότησης και εσωτερικής διαμόρφωσης του δεύτερου κοντέϊνερ που βρίσκεται ήδη στο προαύλιο, ώστε να εξασφαλιστεί η στατικότητα, η λειτουργικότητα και η ασφαλής χρήση του για εκπαιδευτικές ανάγκες.  

Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η Διευθύντρια του σχολείου, κα Χαρά Χριστοδούλου, η οποία σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Αναστασίου, ενημέρωσαν τον αντιδήμαρχο ότι, κάνουν ενέργειες σε συνεννόηση με το δήμο, ώστε να τοποθετηθούν στους εξωτερικούς χώρους άθλησης ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ειδικοί πλαστικοί τάπητες οι οποίοι θα εξασφαλίσουν την ασφαλέστερη διεξαγωγή αθλοπαιδιών.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο Καλυβίων, όπου τους υποδέχτηκε η εκπαιδευτικός κα Γιούλη Αυγέρη και ξεναγήθηκαν στο χώρο. Αναφέρθηκε ότι, το επόμενο διάστημα θα γίνει προσπάθεια για τοποθέτηση στο προαύλιο πιστοποιημένων οργάνων και διαμόρφωση παιδότοπου με ειδικό πλαστικό δάπεδο, ενώ θα γίνουν και μικρές παρεμβάσεις πλακόστρωσης στην είσοδο του κτιρίου.