Ηρακλής Ψαχνών: Έναρξη προετοιμασίας για Ζουλιώτη και Ρεπετσά

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Την Πέμπτη 30/7 ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, οι Καλυβιώτες, Δημήτρης Ζουλιώτης και Θανάσης Ρεπετσάς με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών Εύβοιας, ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο ¨γηραιός¨ επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες μετά από τέσσερα περίπου χρόνια, και φιλοδοξεί και πάλι να διακριθεί, όπως είχε συμβεί στο πρώτο ¨μισό¨ της προηγούμενης δεκαετίας, όποτε και έφτασε κοντά στην άνοδο στην Super League.

Στη θέση του προπονητή παρέμεινε ο Θανάσης Μεθενίτης, ο οποίος έχει ήδη στη διάθεση του ολοκληρωμένο το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να στοχεύουν στη οριστική διαμόρφωση του ως το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Στο προπονητικό επιτελείο παρέμειναν οι Γιάννης Δρίβας (βοηθός προπονητή) και Κώστας Μπόλμπασης (προπονητής τερματοφυλάκων), στο οποίο προστέθηκε ο γυμναστής Νίκος Σαρρής. Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας των Ψαχνών το παρών έδωσαν οι Ντουμάνης, Τόσκα, Ντελέκος, Μώρος, Σπυράκης, Λάμι, Αντζέλι, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Μήτρου, Σταματάκος, Μουτουσίδης, Γκάβαλης, Π.Λ. Σκριβάνος, Σιαράπης, Γεωργίου, Ματράκας, Κατσαρής, Αλαφάκης, Μπατζέλης, Γκίκας, Σπανός και Χατζηαντωνίου.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, σύντομες τοποθετήσεις -απευθυνόμενοι κυρίως προς εκείνους- έκαναν ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Στούπας, ο τεχνικός τους ηγέτης Θανάσης Μεθενίτης, αλλά και ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, που επίσης έδωσε το παρών.

Στην ¨πρώτη¨ του Ηρακλή τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό, με την παρουσία του ιατρικού επιτελείου του ‘γηραιού’ που θερμομέτρησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, εφιστώντας τους την προσοχή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Μετά το τέλος της προπόνησης η διοίκηση του Ηρακλή παρέθεσε δείπνο στους εκπροσώπους τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές για την ομάδα των Ψαχνών, με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να έχουν προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό ¨ξεμούδιασμα¨ για τις 12 Αυγούστου, οπότε και θα υποδεχτούν την Μακρυκάπα.

Δηλώσεις του Θανάση Ρεπετσά:

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σ’ όλο τον κόσμο. Ελπίζω αυτή η κατάσταση τώρα με τον κορονοϊό να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τις ζωές μας, ώστε να ξανάρθει στο γήπεδο ο κόσμος, γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υφίσταται.

Από κει και πέρα για την ομάδα μας, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και κακά τα ψέματα οι βλέψεις είναι πάρα πολύ υψηλές, αλλά πάντα με χαμηλό το κεφάλι.

Ελπίζω ο Ηρακλής Ψαχνών να επιστρέψει στις κατηγορίες που θεωρώ ότι ανήκει και πιστεύω ότι, η Β’ Εθνική τουλάχιστον, ανήκει στον Ηρακλή Ψαχνών.

Πηγή:eviasports.gr