Αύριο στο Φεστιβάλ Διστόμου η Θεατρική Ομάδα Καλυβίων!

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Η Θεατρική Ομάδα Καλυβίων  συμμετέχει στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Διστόμου και διαγωνίζεται αύριο Σάββατο (19/08) με το έργο «Μήδεια» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Καραφά, εκπροσωπώντας με αυτό τον τρόπο το χωριό μας και το Αγρίνιο, σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ελλάδας.

Η Θεατρική ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Καλυβίων θα ανοίξει το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, με την σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια» ενώ η παράσταση θα παρουσιασθεί ξανά στο Αγρίνιο στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Διστόμου 2017 συμμετέχουν επίσης:

Το Θεατρικό Εργαστήρι Σπερχειάδας - Μακρακώμης, με το έργο του Ουίλλιαμ Γκίμπσον «Το Θαύμα Της Άννυ Σάλλιβαν» σε σκηνοθεσία Κώστα Μέρρα.

Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης με το έργο της Λίλιαν Δημητρακόπουλου «Ποιός Σκότωσε Τον Ουίλλιαμ» σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά.

Το Θέατρο Περιγιαλίου (Κορινθίας) με το έργο των Ρέππα - Παπαθανασίου  «Ράους» σε σκηνοθεσία Αλέκου Ξανθάκη.

Η Θεατρική Ομάδα Δήμου Λαυρίου «Εξόρυξη» με το έργο του Μπρέχτ «Ο Καλός Άνθρωπος Του Σέντσουαν», σε σκηνοθεσία Στέλλας Δρίβα.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας-Ρέντη «Ρένδια Λέξις» με το έργο του Roberto Cossa «La Nonna», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή.

Η Θεατρική ομάδα Αυγόρου-Κύπρου «Δημιουργείν» με το έργο του Βίκτωρος Ουγκώ «Οι Άθλιοι», σε σκηνοθεσία Ανδρέα Χρήστου.

 

Το Σάββατο 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τελετή της λήξης η οποία περιλαμβάνει την βράβευση των θιάσων με εμβόλιμα σκετς του Αρκά και μουσική συναυλία του Βασίλη Λέκκα