Ανδρέας Δρακόπουλος: «Ανυπομονώ για το πρώτο μου live στο Αγρίνιο»

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Είναι νέος, ωραίος αλλά και πολλά υποσχόμενος στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ο λόγος για τον αδερφό της γνωστής τραγουδίστριας Φανής Δρακοπούλου, Ανδρέα Δρακόπουλο ο οποίος έρχεται την Κυριακή 20 Αυγούστου να τραγουδήσει για πρώτη φορά στα Καλύβια Αγρινίου!

Η αναμενόμενη προγραμματισμένη λαϊκή βραδιά στην πλατεία του οικισμού Αγ. Γεωργίου Καλυβίων όπως δήλωσε και ο ίδιος μιλώντας στον Παρασκευά Μάζη και το AgrinioTimes.gr, γίνεται με αφορμή να περάσει ο κόσμος καλά και να είναι η αρχή για μία σειρά εκδηλώσεων και τις επόμενες χρονιές τόσο στην συγκεκριμένη περιοχή, όσο και γενικά στην Αιτωλοακαρνανία.

-Για το τι τον έκανε να ασχοληθεί επαγελματικά με το τραγούδι; Ο λόγος που ασχολήθηκα επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν το ταλέντο μου. Μέσα από αυτό και αναγνωρίζοντάς το μέσα από τα χρόνια που περνούσαν είχα σαν μόνιμο στόχο να πραγματοποιήσω το όνειρο αυτό με την βοήθεια βέβαια του αείμνηστου πατέρα μου και της αδερφής μου.

-Για την παρουσία της αδερφής του Φανής, στο χώρο και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν; Η Φανή είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Είναι το στήριγμα μου, η βοήθεια μου και ο άνθρωπος που θα με συμβουλέψει. Συνεργασία μελλοντική σίγουρα θα υπάρξει. Έχουμε ήδη προτάσεις πολλές.

-Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισες ως σήμερα; Δυσκολίες πολλές με μεγαλύτερη από όλες την κρίση στην χώρα μας. Κάτι που συνεπάγεται με λιγότερα μαγαζιά, λιγότερες δουλειές, αλλά πιστεύω ότι όλα θα φτιάξουν. Ακόμα και με τις δυσκολίες πιστεύω σε έμενα και το ίδιο θέλω να πιστεύουν όλοι οι συνάδελφοι μου. Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικά.

-Για τη πρώτη δικαίωση και σε ποια περίοδο ήρθε; Η πρώτη δικαίωση ήρθε στην πρώτη μου δουλειά. Στο Rodon live Θεσσαλονίκης. Εκεί άρχισα να ζω πραγματικά το όνειρο μου και εκεί με πίστεψαν οι πρώτοι άνθρωποι του χώρου.

-Για τη πρώτη δισκογραφική του δουλειά: Η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά ξεκίνησε παρά πολύ καλά. Είχα δίπλα μου ανθρώπους να με στηρίξουν. Τον παραγωγό μου Μιχάλη Τουρατζίδη αλλά και τον συνεργάτη μου στα social media Αντώνη Βενέτη. Όλοι εργαστήκαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το τραγούδι σε στίχους δικού μου το πιστέψαμε από τη πρώτη στιγμή και πιστεύω πως ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

-Για την παρουσία του στα Καλύβια Αγρινίου: Είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσω στο όμορφο χωριό μου. Είναι μια εκδήλωση που θα γίνει με σκοπό όλοι οι κάτοικοι να περάσουν όμορφα. Πιστεύω, ότι το αποτέλεσμα θα είναι ωραίο και θα το επαναλαμβάνουμε και τα επόμενα χρόνια.

-Για το που θα εμφανίζεται τον ερχόμενο χειμώνα; Τον ερχόμενο χειμώνα θα βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη. Στο Voice live stage με επικεφαλή του σχήματος τον πετυχημένο τα τελευταία χρόνια Βασίλη Μπατή.

-Για το αν υπάρχει σκέψη να ασχοληθεί με την τηλεόραση; Στην τηλεόραση σίγουρα θα με δείτε αλλά μόνο για την δουλειά μου και ότι αφορά το τραγούδι. Βέβαια, βρίσκομαι σε έναν χώρο που ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις η ζωή πως τα φέρνει.

-Ένα μήνυμα προς τους νέους ανθρώπους που παλεύουν για τα όνειρα τους; Θέλω να τους πω ότι τα όνειρα είναι στόχοι και πρέπει να έχουν σκοπό μόνο να τους πετύχουν. Έτσι τα όνειρα μας γίνονται πραγματικά. Επίσης, όσες δυσκολίες και να συναντήσουν να συνεχίζουν να παλεύουν και το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει δικαιώνοντας όλες τους τις θυσίες.

 

Πηγή: agriniotimes.gr