Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς, στο Αγρίνιο

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε χθες 21/10/2024 στην Δημοτική Αγορά Αγρινίου, στην Αίθουσα Βιβλιοπαρουσιάσεων, η ανοιχτή Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς Αιτωλοακαρνανίας, με εισηγητή τον βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η συζήτηση των κειμένων για τις θέσεις και το καταστατικό του κόμματος, ενόψει του 1ου Συνεδρίου που θα λάβει χώρα στο Σ.Ε.Φ. από τις 7 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2024 και η ανταπόκριση από τα μέλη και τους φίλους της Νέας Αριστεράς υπήρξε θερμή.

Η εισήγηση για τα βασικά σημεία του κειμένου και τις αιχμές των θέσεων του κόμματος, ‘άνοιξε’ τη συζήτηση, η οποία υπήρξε ζωντανή και παραγωγική. Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος στο νομό διατύπωσαν καίριες ερωτήσεις, ενώ υπήρξαν και τοποθετήσεις/εισηγήσεις που αφορούσαν τόσο τον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου, όσο και τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Τέλος, συζήτηση έγινε για το καταστατικό και για το τι νέο κομίζει στην πολιτική ζωή, για το στυλ ηγεσίας και την εσωκομματική δημοκρατία.

Γραφείο Τύπου Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας