Μεγάλη προσέλευση στο1ο Φεστιβάλ Auto Motor, στο Αγρίνιο

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και την αθρόα προσέλευση πολλών φίλων του αυτοκινήτου, πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο το 1ο Φεστιβάλ Agrinio Auto Motor 2024, στο πάρκινγκ των παλαιών σφαγείων, στο Αγρίνιο.

Είναι μία διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου ΦΙΛ.Μ.Α.Α. υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

Όπως μας ανέφερε ο Πρόεδρος της ΦΙΛ.Μ.Α.Α  κ. Νεκτάριος Δρίβας, αυτό το 1ο Φεστιβάλ έγινε με την παρότρυνση πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προκειμένου να παρουσιάσουμε τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην πόλη μας και διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Αγρίνιο. Θεωρήσαμε ότι άξιζε ο κόπος να γίνει αυτή η εκδήλωση, διότι υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα τα οποία έχουν αναβαθμίσει και έχουν συντηρήσει πολλοί φίλοι που ασχολούνται είτε με τη διατήρηση παλαιών αυτοκινήτων, είτε με την συμμετοχή σε αγώνες και πρωταθλήματα της ΦΙΛΠΑ. Επίσης, αποτελεί μια ευκαιρία ώστε να παρακινηθούν και νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στο 1ο Agrinio Auto Motor Festival, εκτίθενται παλαιά αυτοκίνητα αντίκες, δεκάδες νεώτερα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που παίρνουν μέρος σε αγώνες επίδειξης ή σε dragster, ξεχωρίζει μια Mc Laren μοντέλο 2016, αλλά και οχήματα Αγρινιωτών που έχουν με αγάπη και μεράκι φτιαχτεί όχι μόνο για αγώνες αλλά και για εκδηλώσεις επίδειξης ανά την Ελλάδα. Η ΦΙΛ.Μ.Α.Α ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και το Δήμο Αγρινίου για την υποστήριξή τους και την διάθεση του χώρου» μας είπε ο κος Δρίβας.

Συγχαρητήρια σε όλους για την διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Auto Motor!

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου της ΦΙΛ.Μ.Α.Α  κ. Νεκτάριου Δρίβα:

https://www.youtube.com/watch?v=29W6-VSMKz4