Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου: Ομιλία για τον «Καρκίνο του Μαστού» της Δρ. Νατάσας Παζαΐτη

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και ο Δήμος Αγρινίου, με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, σας προσκαλούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο, στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Σύγχρονη Διάγνωση & Αντιμετώπιση».

Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Δρ. Νατάσα Παζαΐτη, MD, PhD, FEBS, Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού, Ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού, Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού METROPOLITAN GENERAL.

Στήριξη Πανυγειονομικής Κινητοποίησης (17/10)

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου στηρίζει την Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση που κήρυξαν οι ΟΕΝΓΕ-ΠΟΕΔΗΝ και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, διεκδικώντας ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανθρώπινα ωράρια, επιστημονική και επαγγελματική αξιοπρέπεια του συνόλου των επιστημόνων, Δωρεάν Υγεία για όλους τους πολίτες και ΚΑΛΕΙ όλους τους ιατρούς να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

 

Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστού

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στα πλαίσια του 2ου εορτασμού του Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστού, Προστάτου των Ιατρών, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

- Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού

- Αρτοκλασία υπέρ Υγείας των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αγρίνιου

- Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των κεκοιμημένων μελών του συλλόγου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ                                           

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΩΣΣΑΣ