Καταγγελία από πολίτη, για άρνηση πρόκλησης τροχαίου από δημόσιο όχημα

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Σύμφωνα με καταγγελία της συμπολίτισσάς μας Α.Κ. που μας απέστειλλε, αναφέρει ότι σε πρόσφατο τροχαίο με υλικές ζημιές, το οποίο συνέβη στα φανάρια του Αγ. Δημητρίου, στο Αγρίνιο και ενεπλάκη το Ι.Χ. της ιδίας, με άλλο όχημα που ανήκει σε δημόσια υπηρεσία, όπως επισημαίνει, θα αναγκαστεί τελικά να προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, προκειμένου να δικαιωθεί.

Το τροχαίο καταγράφηκε από την Τροχαία Αγρινίου, ενώ η καταγγέλουσα αναφέρει σε σχετική της επιστολή τα εξής:

«ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Συμπολίτισσα μας είχε τροχαίο ατύχημα την 10-9-2024, όταν φορτηγό του ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ που οδηγούσε υπάλληλός του, επέπεσε με το φορτηγό στο ΙΧΕ που οδηγούσε η ανωτέρω με συνοδηγό επίσης γυναίκα και το ανήλικο παιδί της.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ΙΧΕ της και σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα στο ανήλικο παιδί.

Ενώ ο οδηγός του Δήμου έφταιγε εξ ολοκλήρου, προέβη σε αρνητική δήλωση και αφού οι πολίτες «έγιναν μπαλάκι» στις υπηρεσίες του Δήμου, ο Δήμος αρνήθηκε να εξοφλήσει τη ζημιά και να αποζημιώσει τους παθόντες.

Εν τέλει η υπόθεση θα τραβήξει το δρόμο της Δικαιοσύνης, αλλά τι πρέπει να κάνει ένας πολίτης για να αποδείξει το αυτονόητο????»

Αυτά ισχυρίζεται η συμπολίτισσά μας στην επιστολή της, η οποία μας έστειλε και ως πειστήρια, φωτογραφίες από το όχημά της.