Καλύβια: Παράσυρση μαθήτριας από όχημα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Άλλο ένα ατύχημα, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες, συνέβη χθες Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 7.50 – 8 το πρωί, στον κεντρικό δρόμο Καλυβίων, όταν νεαρή μαθήτρια του Γυμνασίου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, στην προσπάθειά της να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη μαθήτρια μόλις είχε έρθει με το αστικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από το Αγγελόκαστρο και περπατώντας μερικές δεκάδες μέτρα πιο πέρα, θέλησε να διασχίσει το δρόμο για να πάει σε κοντινό κατάστημα.

Όμως ο κίνδυνος "παραμόνευε", αφού εκείνη την ώρα κινούνταν ένα εμπορικό όχημα διανομής με τη μικρή μαθήτρια να πέφτει επάνω του.

Αμέσως προσέτρεξαν στο σημείο κάτοικοι του χωριού και λίγα λεπτά αργότερα ήρθαν, εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Καλυβίων για να βοηθήσουν.

Ειδοποιήθηκε και η Τροχαία Αγρινίου, με ένα αστυνομικό όχημα να καταφθάνει μετά από λίγη ώρα για να επιληφθεί του συμβάντος

Η μικρή μαθήτρια ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά, αλλά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου για πρώτες βοήθειες και ιατρική φροντίδα.  

(φωτογραφία αρχείου)