Οι παλαίμαχοι του Αμφίλοχου και της Μικτής Ελλάδος, πρόσφεραν όμορφο θέαμα

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα μεγάλος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαιμάχων διεξήχθη χθες Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας, ανάμεσα στον ΓΦΣ Αμφίλοχο και την Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος, με ονόματα που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική μας ομάδα και με πολλούς φιλάθλους να τον παρακολουθούν, τιμώντας την μνήμη του Νώντα Θώμου, που πρόσεφερε πολλά στον τοπικό αθλητισμό.

Για την ιστορία, ο Αμφίλοχος επικράτησε με 3-1 με 2 γκολ του Ευθυμίου και 1 του Αθ. Γάκη, ενώ για την μικτή Ελλάδας σκόραρε ο Γεωργιάδης.

Παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατσακιώρης, ο βουλευτής Αιτ/νίας της ΝΔ, Κώστας Καργκούνης, οι Αντιδήμαρχοι Αμφιλοχίας, οι Αντιδήμαρχοι Αμφιλοχίας, Ελένη Αγρογιάννη και Κώστας Γαλάνης,  ενώ ο Παναγιώτης Τριανταφύλλης, διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο του «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος – Μια Πόλη, Ένας Θρύλος».

Τιμήθηκαν με βραβεύσεις οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές:

- Παντελής Νικολάου παλαίμαχος της Εθνικής Ελλάδος και της ΑΕΚ

- Μπάμπης Σταυρόπουλος, παλαίμαχος της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού

- Λάμπρος Γεωργιάδης, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

- Παναγιώτης Τολιάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αμφιλόχου

- Αθανάσιος Αρβάλης, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αμφιλόχου

ΓΦΣ Αμφίλοχος (Μιμηγιάννης Α.)

Νταλάκος, Διαμάντης, Ευθυμίου, Κατσακιώρης, Γαλάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μακρής, Καζάκος, Κωστακιώτης, Μάνθος, Μπακαδήμας, Στασινός, Κατσαντάς, Αθ. Γάκης Θ. Γάκης, Καβαλάρης, Δράκος, Πριόβολος.

Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος (Καρπουζάς Α.)

Αρβανίτης, Αρδίζογλου, Μαγγίνας, Κασδοβασίλης, Καρούλιας, Σάιπας, Νικολάου, Νόνι Λίμα, Ρούσεφ, Σταυρόπουλος, Λιάκος, Γεωργιάδης, Πετρίδης, Στεργιόπουλος, Μαγιάτης, Μπατσινίλας.

Κλείτσικας, Γεροθόδωρος, Βαρβέρης, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Αραπικλής, Κουλούμασης, Μαγιάτης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Θεοδωρέλος, Πάνου και Χρέλιας.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τους παλαίμαχους του ΓΦΣ Αμφιλόχου, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφιλοχίας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές γι΄αυτή την ωραία πρωτοβουλία!

Ευχαριστούμε τον Ηλία Νακόπουλο – Αμφιλοχία, για το φωτογραφικό υλικό

https://www.facebook.com/profile.php?id=100049591247005