Αμφιλοχία: Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ΓΦΣ Αμφίλοχου - Μικτή Εθνικής Ελλάδος

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΓΦΣ Αμφίλοχου 1926 διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την Μικτή Παλαιμάχων Εθνικής Ελλάδος, αφιερωμένο στη μνήμη του συμπαίκτη και προπονητή, Νώντα Θώμου στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας, παιχνίδι που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 .

Θα τιμηθούν με βραβεύσεις οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές:

- Παντελής Νικολάου, Ιατρός, παλαίμαχος της Εθνικής Ελλάδος και της ΑΕΚ

- Μπάμπης Σταυρόπουλος παλαίμαχος της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού και ο

- Παναγιώτης Τολιάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αμφιλόχου.

Η Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος, με προπονητή τον Α. Καρπούζα, δηλώνει πανέτοιμη για το ματς στην φιλόξενη Αμφιλοχία και συμμετέχει με όλα τα αστέρια της:

Παναγιώτης Κελεσίδης, Νίκος Βαμβακούλας, Λάκης Νικολάου, Νίκος Καρούλιας, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Κώστας Μπατσινίλας, Χρήστος Δημόπουλος, Γιώργος Γεωργιάδης, Αντώνης Κασδοβασίλης, Χρήστος Αρδίζογλου, Πάσχος, Λουκίνας, Σάϊπας, Ανδρέας Μπονόβας, Νίκος Γκουλής, Νόνι Λίμα, Στεριόπουλος, Στράντζαλης, Γεροθόδωρος, Αντώνης  Μανίκας, Πετρίδης, Βερβερής Λεπτοκαρύδης κ.ά.

Όπως αναφέρουν οι Παλαίμαχοι του Αμφίλοχου, αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα τους και την πόλη της Αμφιλοχίας το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, καθώς θα αγωνιστούν παίκτες που ο καθένας τους αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και καλούνται οι φίλαθλοι να το παρακολουθήσουν!