Εκδήλωση στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου:«Εκκλησία, εθελοντισμός και φιλανθρωπία»

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, μια όμορφη εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα 13 χρόνια προσφοράς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», αλλά και σε όλο το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής εκκλησίας.

Παρέστησαν ο Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Ζώης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής, Ευστράτιος Πετράκης, ο Υποδιοικητής της Π.Υ Αγρινίου, Χρήστος Χατζής,η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος, Αμαλία Βούλγαρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Κώστας Δαουτίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, Γιάννης Βασιλείου και Χρήστος Γούλας, ο αιδεσιμώτατος, Κωνσταντίνος Καντάνης και αρκετοί κάτοικοι της πόλης.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός, απένειμε τον έπαινο στους εθελοντές Καθηγητές που δίδαξαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, ενώ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγρινίου κ. Ευστράτιος Πετράκης, παρέδωσε την πιστοποίηση της Πολιτικής Προστασίας, σε 25 μέλη των Εθελοντών Διασωστών Αγρινίου (Ε.Δ.Α.).

Στην εκδήλωση τραγούδησε η Χορωδία Κυριών του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με ορχήστρα που έπαιξε τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς, ενώ τέλος προβλήθηκε βίντεο από την προσφορά των εθελοντών.