Η Γεν. Συνέλευση επαναδραστηριοποίησης του Αχελώου Αγγελοκάστρου

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σήμερα το βράδυ η Γενική Συνέλευση της ομάδας του Αχελώου Αγγελοκάστρου, στην αίθουσα της Κοινότητας, με σκοπό την επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού σωματείου στο τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς και η δημιουργία προσωρινής διοίκησης.

Στην συνέλευση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγγελοκάστρου, Παναγιώτης Κοτούμπας, πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας, καθώς και νεαροί ποδοσφαιριστές, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αποτελέσουν τη νέα "φουρνιά" που θα στελεχώσει το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Κοινή επιθυμία και πεποίθηση όλων των παρευρισκόμενων ήταν, ο Αχελώος Αγγελοκάστρου να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στην αγωνιστική δράση, έπειτα από 6 χρόνια αποχής, γι΄αυτό και ανατέθηκε ήδη σε δικηγόρο να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, και τα δελτία, τα οποία θα κατατεθούν στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για να αδειοδοτηθεί και στη συνέχεια να επιτραπεί στον σύλλογο να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στην Γ΄τοπική Κατηγορία, για την περίοδο 2024 -2025.

Ακόμη να κατατεθεί εντός της προθεσμίας η ηλεκτρονική αίτηση για εγγραφή στο Μητρώο Σωματείων της Γ.Γ.Α.

Επίσης, ο Πρόεδρος Αγγελοκάστρου, Παν. Κοτούμπας, ανέφερε ότι, τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η Κοινότητα Αγγελοκάστρου, θα συνδράμουν και θα βοηθήσουν την όλη προσπάθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη τα οποία αποτελούν την προσωρινή Διοίκηση είναι οι:

Κασιδιάρης Βασίλης, Πρόεδρος

Καραλής Κώστας, Αντιπρόεδρος

Ζαρναβέλης Σωτήρης, Γραμματέας

Μέλη

Μέγκ Γιώργος

Μπακογιάννης Αποστόλης

Σερμετζέλης Γεώργιος

Κάππας Κώστας

Άμεσοι στόχοι του Δ.Σ. θα είναι η επιστροφή της ομάδας σε αγωνιστική δράση, η εξεύρεση οικονομικών υποστηρικτών, η επιλογή προπονητή, η συντήρηση και επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο Αγγελοκάστρου και γενικότερα η κινητοποίηση όλων όσων αγαπούν την ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι, στο "κάλεσμα" που έκαναν οι πρωτεργάτες που ανέλαβαν το έργο της επανασύστασης του συλλόγου ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Αγγελοκάστρου να βγει μπροστά, με σκοπό την επανένταξη της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα με παιδιά του χωριού και μόνο…  Υπάρχουν αρκετά παιδιά στο χωριό μας τα οποία έχουν όνειρο να υπερασπιστούν αυτή την φανέλα και ειναι κρίμα να τους το στερούμε… Αχελώος για πάντα!»

Ευχόμαστε στον Αχελώο Αγγελοκάστρου, καλή επιστροφή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας και καλή αγωνιστική πορεία!