Η Γεωργία Χαρ. Παντολέϊνα, έλαβε το πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Το πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας απέκτησε επάξια η συμπατριώτισά μας Γεωργία Χαρ. Παντολέϊνα, κατά την επίσημη Τελετή Καθομολόγησης (ορκωμοσία) που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Μαζί της σε αυτή την σημαντική μέρα ήταν και οι υπερήφανοι γονείς της, Χαράλαμπος, από τα Καλύβια Αγρινίου και Ελένη, από την Αταλάντη Φθιώτιδας, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά της για να την στηρίξουν και να τις ευχηθούν για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών της!

Οι κόποι και οι προσπάθειες των 4 χρόνων φοίτησης δικαιώθηκαν για την Γεωργία Χαρ. Παντολέϊνα, αφού το πτυχίο της το απέκτησε με πολύ καλή επίδοση και βαθμό 8, ενώ το συγκεκριμένο τμήμα ήταν η πρώτη της επιλογή μετά τις Πανελλήνιες. Στη συνέχεια θα συνεχίσει τις σπουδές της στην Ιταλία ή στην Ελλάδα, με σχετικό αντικείμενο την Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ανήκει στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών ιδρύθηκε και συνεχίζει να λειτουργεί στοχεύοντας στην ανάδειξή του σε έναν ανοικτό οργανισμό παραγωγής γνώσης, έρευνας και μάθησης στο πλαίσιο της κοινωνίας της γνώσης. Η αποστολή του συνίσταται στην εκπαίδευση και κατάρτιση μελλοντικών εκπαιδευτικών, στην προαγωγή των Επιστημών της Αγωγής και της επιστημονικής έρευνας, στην συνεχή αλληλεπίδραση με την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα στο πνεύμα της συνεργασίας και της προσφοράς.

Ευχόμαστε στην Γεωργία Χαρ. Παντολέϊνα πολλά συγχαρητήρια και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία!