Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπόρων & Επιχειρηματιών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου είχαν χθες Τρίτη 9 Ιουλίου, ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου. Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Εμπορικό κόσμο της πόλης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πτωτική πορεία που παρουσιάζει η αγορά εδώ και αρκετούς μήνες και ο προβληματισμός που υπάρχει μεταξύ των συναδέλφων για την επόμενη μέρα και η στήριξη που πρέπει να έχουν οι τοπικές μας επιχειρήσεις από όλους.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα  που απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων καθώς και τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που ανακύπτουν και συμφωνήθηκε να υπάρξουν συνεργασίες και κοινές δράσεις μεταξύ του Δήμου και του  Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών.

Τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν και στη γενικότερη πορεία της οικονομικής ζωής της περιοχής μας, στην έλλειψη εισροών που παρατηρείτε στην Πόλη και στην ανάγκη  να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν και κυρίως να στηριχθεί και να ενισχυθεί ο αγροτικός τομέας που παραδοσιακά στηρίζει ακόμη και σήμερα, την οικονομική ζωή της περιοχής μας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος     

Κωστίκογλου Σωκράτης                                   

Ο Γεν .Γραμματέας

Γιοπάνος Ιωάννης