Επιτυχημένο το καλοκαιρινό Basketball Camp της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Μοναδικές στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη τους, βίωσαν οι συμμετέχοντες στο Summer Basketball Camp της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ)! Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη μας διήρκησε τέσσερις μέρες (3-6/07) και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ο κορυφαίος Προπονητής Καλαθοσφαίρισης Ανάπτυξης Δεξιοτήτων (Skill Development Basketball Coach) Γκάνον Μπέικερ (Ganon Baker), οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων Γιάννης Ελευθεριάδης και Ελένη Καλαϊτζάκη, καθώς και ο πολύπειρος προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, μύησαν τα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήρθαν σε επαφή με ιδιαίτερες τεχνικές προπόνησης, ενώ έλαβαν και χρήσιμες συμβουλές που θα τα συντροφεύουν εντός και εκτός παρκέ!

Aξίζει να αναφερθεί, ότι όλες τις ημέρες διεξαγωγής του Camp, παρόντες ήταν και οι προπονητές της ΓΕΑ, Μιχάλης Σταμουλάκης και Γιάννης Παρθένης, καθώς και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας, Αντώνης Δάρλας, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια διοργάνωσή του.

Σε κάθε περίπτωση το Basketball Camp πέτυχε απόλυτα το στόχο του και αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από την κοινωνία!

Η Διοίκηση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) και η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς:

- Tους συμμετέχοντες και τους γονείς τους, που εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά τα παιδιά τους σε δράση του συλλόγου.

- Tο μεγάλο χορηγό που ήταν η “Ένωση Αγρινίου”, καθώς και τους χορηγούς “Kappa Imports” και “Intercom Software”, που στήριξαν εμπράκτως την πρωτοβουλία και η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην υλοποίησή της.

- Το σύνολο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία προέβαλαν το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός.

Φωτογραφίες: Studio Bereris Photography (Μπερερής)