Χρυσό μετάλλιο για την Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη στο Πανελλήνιο Ταεκβοντό

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Σπουδαία επιτυχία για τον σύλλογο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων – Νεανίδων 2024 που ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή (5/07) αφού η  αθλήτρια του σωματείου Βλάχου-Τριανταφυλλάκη Αναστασία κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στα +68 κιλά Νεανίδων και πήρε την πρόκριση για την Ελληνική εθνική ομάδα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo που θα γίνει στην Κορέα τον Οκτώβριο.

Για τη νεαρή αθλήτρια και πρωταθλήτρια είναι η 4η πρόκριση για την χρονιά αυτή αφού έχει πάρει πρόκριση και για τα:

- Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo

- Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo

- Grand Prix Taekwondo αλλά και το

- Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kickboxing. 

Όπως αναφέρει σχετικά ο προπονητής της Νίκος Κακαρέλης, «η συνεργασία στην προπόνηση και στους αγώνες αλλά και το σωστό πλάνο ανταμείβεται για έναν αθλητή που δεν σταματάει ποτέ να προσπαθεί και να βάζει στόχους κοινούς με τον προπονητή της». 

Η αθλήτρια του συλλόγου Σταμάτη Μαρία, δυστυχώς δεν έπιασε την καλή της απόδοση, λόγω σοβαρού τραυματισμού την τελευταία εβδομάδα και δεν κατάφερε να πάρει κάποιο μετάλλιο. Συνεχίζεται η προσπάθεια αύριο Σάββατο (6/07) με άλλους δύο αθλητές.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων – Νεανίδων 2024 διεξάγεται από τις 5 έως τις 7/7/2024 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο "Γιάννης Μπουρούσης", στην πόλη της Καρδίτσας, ενώ συμμετέχουν 530 αθλητές και αθλήτριες.

ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας - Μια μεγάλη αθλητική οικογένεια με αθλητές στην εθνική ομάδα κάθε χρόνο.