Παρουσιάστηκαν χορηγίες, φανέλα και διαρκείας, της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε απόψε ειδική εκδήλωση όπου έγινε η παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος, των εισιτηρίων διαρκείας και οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 της ομάδας, από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γεράσιμο Μπελεβώνη, τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου και το μέλος της διοίκησης Γιώργο Σωτηρόπουλο.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου και την ΠΑΕ Παναιτωλικός, διεξήχθη την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, παρουσία του ιδιοκτήτη και μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτη Κωστούλα, του προπονητή Γιάννη Πετράκη, του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Μάκη Χ. Μπελεβώνη, ποδοσφαιριστών της ομάδας και των τμημάτων υποδομών.

Συμμετείχαν ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε επετειακό βίντεο με πρωταγωνιστές τους παλαίμαχους παίχτες του Παναιτωλικού, Βασίλη Σταρακά, Φάνη Ζαρκαβέλη και Θεόφιλο Ντόκα, οι οποίοι με αφορμή το σύνθημα που κυριαρχούσε κάποτε στα χείλη των φιλάθλων «Ελιά – Καπνός – Παναιτωλικός» εξιστόρησαν μέσα από προσωπικές βιωματικές εμπειρίες, την καλλιέργεια της ελιάς και του καπνού στον τόπο μας και την εδραίωση της σχέσης, μέσα στο πέρασμα του χρόνου, των κατοίκων του Αγρινίου με την ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γεράσιμος Μπελεβώνης, ανέφερε ότι,ο Παναιτωλικός συνεχίζει να γράφει ιστορία… αφού για 12η συνεχή περίοδο (15η συνολικά) θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το κάνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο! Ανεξάρτητος, υγιής και καθαρός, με τον κόσμο του να αποτελεί τη μεγάλη του δύναμη.

Εκείνοι που βρέθηκαν στα νταμάρια της Καισαριανής και στην Τρίπολη, διατρανώνοντας ότι «ο Παναιτωλικός θα είναι εδώ». Εκείνοι που έκαναν Sold out και πανηγύρισαν τη νίκη στο τελευταίο ματς, αλλά και τα πιτσιρίκια που το είδαν από τη μάντρα!

Το κίτρινο ποτάμι μεγάλωσε τους προηγούμενους μήνες και τη νέα περίοδο γίνεται πιο ισχυρό. Όλοι οι φίλαθλοι, όλο το Αγρίνιο, θα είναι στο πλευρό της ομάδας και την περίοδο 2024-2025.

Αγοράζοντας εισιτήριο διάρκειας ο καθένας μας γίνεται μέρος της μεγάλης παρέας που δίνει δύναμη στον Παναιτωλικό κάθε αγωνιστική.

Εισπράττοντας συγκινήσεις και περηφάνεια που προσφέρει το σύμβολο του Αγρίνιου και της Αιτωλοακαρνανίας: ο Παναιτωλικός!

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου τόνισε την μακρόχρονη σχέση του με την ομάδα της πόλης, μίλησε για την αξία της ομάδας και τη σημαίνουσα σημασία που έχει για όλους τους Αγρινιώτες η παρουσία στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ανέφερε επίσης τη συνεργασία που έχει με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ για τα έργα που θα γίνουν προσεχώς στην πλατεία του γηπέδου και στις παρακείμενες οδούς. Παρέλαβε επίσης την κάρτα διαρκείας με αριθμό Νο 1 για τους αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Ο μεγαλομέτοχος Φώτης Κωστούλας καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παριστάμενους, για την μεγάλη και συνεπή προσφορά του επί 19 χρόνια, στον Παναιτωλικό, το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, και σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, η ομάδα παραμένει σταθερή στις αξίες και τις ιδέες που πρεσβεύει και χαράσει τη δική της ανεξάρτητη πορεία στο ποδόσφαιρο.

Εξέφρασε το παράπονό του ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν βρέθηκαν άλλοι υποστηρικτές για να βοηθήσουν την ομάδα, κάτι που πρέπει να γίνει τα επόμενα λίγα χρόνια, διότι ο κύκλος ο δικός του κάποια στιγμή νομοτελειακά, θα κλείσει. Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα αναλάβουν να συνεχίσουν το έργο και να κρατήσουν ψηλά τον Παναιτωλικό.

Από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ Παναιτωλικός παρουσιάστηκαν τα Εισιτήρια διάρκειας, το χορηγικό πλάνο και οι νέες εμφανίσεις της ομάδας που κρατούσαν οι ποδοσφαιρστές, Λιάβας, Τορεχόν και Μπακάκης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ, Χρήστος Στούμπος.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης, Λίνος Μπλέτσας, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Δημήτρης Γαλαζούλας, οι Αντιδήμαρχοι, Βασίλης Φωτάκης, Γιάννος Φαρμάκης, Χρήστος Ζαρκαβέλης, Γεωργία Μπόκα, Ανδρέας Σκαρτσάρης, Χρυσούλα Τασολάμπρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Ζώης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, πολλοί παλαίμαχοι παίκτες του Παναιτωλικού και πολλοί φίλοι της ομάδας.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μπαίνουμε στα γήπεδα ψηφιακά και με ασφάλεια!

Από τις 9 Απριλίου 2024 το Gov.gr Wallet, το Ψηφιακό Πορτοφόλι που έχουμε στο κινητό μας, είναι το απαραίτητο “εργαλείο” για κάθε φίλαθλο που θέλει να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Ο τρόπος εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα και στα στάδια όλης της χώρας, πραγματοποιείται πλέον μέσω του Gov.gr Wallet. Η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου παραμένει η ίδια. Δείτε αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για την ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα, καθώς και τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

Το Gov.gr Wallet, το Ψηφιακό Πορτοφόλι που έχουμε στο κινητό μας, είναι το απαραίτητο “εργαλείο” για κάθε φίλαθλο που θέλει να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο τρόπος εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα και στα στάδια όλης της χώρας, πραγματοποιείται πλέον μέσω του Gov.gr Wallet.

Η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου παραμένει η ίδια.

Δείτε αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε, καθώς και τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις:

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε τρία απλά βήματα ταυτοποιείς το εισιτήριό σου

Αγoράζουμε το εισιτήριο του αγώνα, όπως το κάναμε μέχρι σήμερα!

Μπαίνουμε στο Gov .gr Wallet, στο Ψηφιακό μας Πορτοφόλι και πληκτρολογούμε ή σκανάρουμε τον κωδικό του εισιτηρίου μας. Μόλις ολοκληρώσουμε αυτή τη διαδικασία το εισιτήριό μας έχει προστεθεί στο ψηφιακό μας πορτοφόλι.

Επιλέγουμε το εισιτήριό μας και εμφανίζεται το QR code ή το barcode, το οποίο θα χρειαστούμε για την είσοδό μας στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

4 Ιουλίου: Έναρξη

Οι φίλαθλοι που είχαν εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2023-2024 έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να αποκτήσουν για πρώτη φορά εισιτήριο διαρκείας μπορούν να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις

31 Ιουλίου: Λήξη προθεσμίας ανανέωσης

Οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν μένουν ελεύθερες και οποιοσδήποτε (παλαιός ή νέος ενδιαφερόμενος) μπορεί να τις αγοράσει

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Μέσω του διαδικτύου από το https://tickets.panetolikos.gr/

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι σε ψηφιακές συναλλαγές, κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 8.30 έως τις 15.30 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Χρεωστικές / Προπληρωμένες Κάρτες* (Visa MasterCard)

Πιστωτικές Κάρτες* (Visa MasterCard), με δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις

*σύμφωνα µε τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (2023-2024) με την ανανέωση στης θέσης τους για τη νέα σεζόν, θα πάρουν δώρο ένα κασκόλ της ομάδας μας

Εκπτώσεις στα προϊόντα της μπουτίκ Pansport που ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται

Ενημέρωση με SMS και newsletter για προσφορές και εκπτώσεις χορηγών μας

Κληρώσεις δώρων στους αγώνες

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 26410 29584 Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00-16.00) ή στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η διαδικασία αγοράς εισιτηρίου διαρκείας (όπως και απλού εισιτηρίου) παραμένει η ίδια, όπως τα προηγούμενα χρόνια από το tickets.panetolikos.gr

Πλέον πρέπει (μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για τον νέο τρόπο εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα όλης της χώρας) το εισιτήριο να

αποθηκεύεται ψηφιακά στο Gov.gr Wallet και ο κάτοχος να το επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ µέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου.

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφιακή αποθήκευση και χρήση του εισιτηρίου σας µέσω του gov.gr Wallet, όπως και απαντήσεις σε απορίες και ερωτήσεις για τη διαδικασία μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ:

https://tickets.gov.gr/

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από την αγορά του και μετά. Για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή πρόβλημα ανατρέξτε στο https://support.gov.gr/guide/

 

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βάσει της νέας νομοθεσίας για τον τρόπο εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τη σεζόν 2024–2025, η επίδειξη του εισιτηρίου (απλού και διαρκείας) μπορεί να γίνεται ΜΟΝΟ από κινητό Smartphone, µέσω του Gov.gr Wallet.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση του εισιτηρίου σε φυσική ή άλλη ψηφιακή μορφή πλην της συγκεκριμένης εφαρμογής, µε ελάχιστες εξαιρέσεις (ηλικιωμένοι άνω των 67) που προβλέπει ο νόμος.

Ως εκ τούτου, από φέτος τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα διατίθενται και σε πλαστική κάρτα όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Αν κάποιος επιθυμεί, θα μπορεί σε δεύτερο χρόνο να αποκτήσει τη συλλεκτική κάρτα µε επιπλέον χρέωση 10 ευρώ. Επισημαίνεται ότι δεν θα μπορεί να γίνει χρήση της κάρτας για την είσοδό στο γήπεδο.