Πολυκατάστημα «Stamatis Center» στο Μεσολόγγι - 40 χρόνια ποιότητας και εξυπηρέτησης

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Η επιχείρηση «Stamatis Center» που βρίσκεται στο 5ο χλμ. της οδού Μεσολογγίου – Αιτωλικού, είναι κοντά σας εδώ και 40 χρόνια, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της. Πλήρης Έκθεση Επίπλων παντός τύπου, Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Φωτιστικά, Είδη Δώρων, Νυφικά – Βαπτιστικά, θα τα βρείτε στο μοναδικό μεγάλο πολυκατάστημα του Μεσολογγίου.

Η πορεία της επιχείρησης

Όλα ξεκινούν το 1980, όταν στην περιοχή των Νέων Υδραγωγείων Μεσολογγίου κάνει την εμφάνισή του, μια βιοτεχνία επίπλων με την επωνυμία «Σταμάτης».

Το 1984 γίνεται επέκταση της ήδη υπάρχουσας βιοτεχνίας σε κατάστημα λιανικής πώλησης επίπλων. Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που δέχθηκε η επιχείρησή μας στο Μεσολόγγι, επεκτάθηκε και στην πόλη της Ναυπάκτου το 1985, με το πρώτο υποκατάστημα επίπλων «Σταμάτης». Έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής μας στο χώρο του επίπλου σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο, δίνεται η δυνατότητα διεύρυνσης των εκθεσιακών χώρων. Έτσι, το 1996 γίνεται η πρώτη επέκταση της έκθεσης επίπλων στο Μεσολόγγι, σε μια υπερέκθεση οικιακού εξοπλισμού με την επωνυμία «Stamatis Center».

Ακολουθεί, το 1999, η μετακίνηση της έκθεσης επίπλων στην πόλη της Ναυπάκτου σε νέα διεύθυνση. Στα χρόνια της ελληνικής οικονομικής κρίσης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες. Έτσι, έπειτα από είκοσι έξι χρόνια ανελλιπούς παρουσίας της επιχείρησης «Stamatis Center» στην πόλη της Ναυπάκτου, γίνεται η παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος εν έτη 2011.

Η πορεία της επιχείρησης «Stamatis Center»  στο χώρο του επίπλου συνεχίζεται μέχρι σήμερα, στο κεντρικό κατάστημα μας στην πόλη του Μεσολογγίου. Προσφέροντας πάντα στους πελάτες της ποιότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Νέες παραλαβές μοντέρνα σχέδια για τον εξοπλισμό των κατοικιών σας!

Έπιπλα για όλους τους χώρους! Έπιπλα για πάντα!

Φωτιστικά παντός τύπου ελληνικής κατασκευής!

Άριστη και ακριβή μελέτη χώρου, δωρεάν

Για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας Νυφικά φορέματα και αξεσουάρ,  σετ λαμπάδες γάμου, είτε σε φωτιστικά, είτε σε κερί σε πολύ καλές τιμές!

Για τον Νονό και την Νονά  μοναδικά σετ βάπτισης και λαμπάδες!

Το μοναδικό Ελληνικό πολυκατάστημα

Στη Νοτιοδυτική Ελλάδα -Μεσολόγγι!

Η εμπιστοσύνη σας αφενός και η επίσκεψη στο κατάστημά «Stamatis Center», οιωνός βιωσιμότητας και συνέχισης της επιχείρησης!

Επισκεφθείτε τώρα το κατάστημά μας και βρείτε την ποιότητα και τις τιμές που ψάχνετε.

Με χαμόγελο και καλή διάθεση θα είμαστε κοντά σας σε ότι χρειαστείτε.

Διεύθυνση: 5ο χλμ. Μεσολογγίου – Αιτωλικού, Νέα υδραγωγεία Μεσολογγίου

Μεσολόγγι, ΤΚ: 30200

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26310-24319 κιν. 6944686250 (viber)

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και δείτε όλα τα προϊόντα:

www.stamatis-center.gr

Facebook:

 https://www.facebook.com/stamatiscenter