Δημ. Ξύστρας: "Γεύση" από το Ευρωπαϊκό 2024, της Γερμανίας

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Ξύστρας με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας μας έστειλε φωτογραφίες από τον αποψινό αγώνα Σκωτίας – Ουγγαρίας, που διεξήχθη στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024!

Ένας Καλυβιώτης ζει από κοντά την όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και μας ανέφερε ότι, μαζί με τον φίλο του Βαγγέλη πήγαν στο γήπεδο της Στουτγκάρδης, για να δουν το ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όπως μας είπε ο Δημήτρης, τα κέρδισε ο φίλος του σε έναν διαγωνισμό που έκανε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ… Και οι δυο πάντως υποστήριζαν την εθνική ομάδα της Σκωτίας!

Για την ιστορία, η ομάδα της Ουγγαρίας κέρδισε με 1-0 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού…

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Δημήτρης Ξύστρας φωτογραφήθηκε με Σκωτζέζους φιλάθλους, με εθελοντές της διοργάνωσης και βέβαια μέσα στο γήπεδο πήραν θέση στην εξέδρα ανάμεσα στους Σκωτσέζους.

Πάντως το Ευρωπαϊκού Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα 2024 της Γερμανίας συνεχίζεται, ενώ 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο αγωνίζονται για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου!