Συνέντευξη του Γιώργου Πανταζόπουλου στον σταθμό Radio Symban, Αυστραλία

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ραδιοφωνική συνέντευξη στην κα Έλενα Ματσούκα και τον ομογενειακό Ελληνικό σταθμό Radio Symban, με έδρα το Σίδνευ της Αυστραλίας, παραχώρησε σήμερα ο Γιώργος Αν. Πανταζόπουλος, Εργαστηριακός συνεργάτης (ΕΤΕΠ) στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, του Πανεπιστημίου Πατρών, με έδρα το Αγρίνιο και διαχειριστής της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας kalyvia.gr.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που μεταδόθηκε από την εκπομπή «Εγώ θα σας μιλώ με τα τραγούδια μου» στις 21.30 μ.μ. ώρα Σίδνεϋ και αντίστοιχα 14.30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, συζητήθηκαν ποικίλα θέματα όπως, οι πρόσφατες επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Αγρινίου στις 11 Ιουνίου 1821, οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, πολιτιστικές ειδήσεις που αφορούν το Αγρίνιο, αλλά και τα Καλύβια, αγροτικά θέματα και η καλλιέργεια των εσπεριδοειδών, το Πανεπιστήμιο, η ανάδειξη και η αξιοποίηση αρχαιολογικών χώρων και μνημείων, η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Αγρινίου κ.ά.

Να αναφέρουμε ότι, ο Ελληνικός σταθμός Radio Symban, Εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών και μέσων ενημέρωσης, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1997 από τον συμπατριώτη μας, Άγγελο Ματσούκα, έναν άνθρωπο με πλήθος γνώσεων στο ραδιόφωνο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστραλία από τη δεκαετία του 1970. Το όραμα του Άγγελου Ματσούκα και των συναδέλφων του ήταν να δημιουργήσουν έναν ραδιοφωνικό σταθμό με ένα 24ωρο ελληνικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα που θα σέβεται τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις όλων των ακροατών, μια αξία που έγινε σεβαστή από όλους και που συνθέτει τη φιλοσοφία του σταθμού μέχρι σήμερα. Πρόκειται για έναν ραδιοφωνικό σταθμό που μεταδίδει 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα για τους μετανάστες από την Ελλάδα.

Ο διευθυντής του σταθμού, Άγγελος Ματσούκας και η σύντροφός του Έλενα, με καταγωγή από το Αγρίνιο, ενημερώνουν και ψυχαγωγούν καθημερινά τους χιλιάδες ομογενείς μας στην μακρινή Αυστραλία, παράλληλα όμως όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποκτήσει και πολλούς διαδικτυακούς φίλους και ακροατές από όλο τον κόσμο!

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=hW5Xg4U94BA

 

 

Symban World Radio

608 New Canterbury Rd, Hurlstone Park, Sydney, NSW, Australia, New South Wales