Με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος αγώνας Agrinio GP Cup

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος αγώνας Agrinio GP CUP στην αγωνιστική πίστα Agrinio Raceway (στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου) στις 19 Μαΐου 2024 από την ΦΙΛ.Μ.Α. Αγρινίου σε συνεργασία με την ΑΣΗ Ηρακλείου.

Στον αγώνα Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης συμμετείχαν 29 πληρώματα, τα οποία αγωνιστήκαν σε 3 κατηγορίες των 2 σκελών.

Σ ε ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους αγωνιζόμενους που δήλωσαν συμμετοχές στον αγώνα, στηρίζοντας έμπρακτα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τους θεατές που έδωσαν το παρόν, δείχνοντας την αγάπη τους για τα motorsports.

Την ΑΣΗ Ηρακλείου για την πολύτιμη συνεργασία της με την ΦΙΛ.Μ.Α. Αγρινίου. Την άψογη και εντυπωσιακή συντονίστρια του αγώνα κα Αθηνά Ζώτου. Όλους τους χορηγούς μας που ενίσχυσαν τον αγώνα. Τον κ. Τσέτσο Κων/νο, για την παραχώρηση του ασθενοφόρου και του πληρώματός του καθώς και τον γιατρό του αγώνα, κ. Σώζο Γεώργιο, που ήταν έτοιμοι να παράσχουν την βοήθειά τους αν χρειαζόταν. Τον Δήμο Αγρινίου για την αμέριστη συνεργασία με την παραχώρηση του πυροσβεστικού οχήματος.

Με την παρουσία του μας τίμησε ο Δήμαρχος του Αγρινίου, κ. Γ. Παπαναστασίου και τον ευχαριστούμε.

Τα χαμόγελα όλων στο τέλος του αγώνα, ήταν η ανταμοιβή μας και ο λόγος να ξεχάσουμε την μεγάλη κούραση, που μόνο όσοι έχουν ασχοληθεί με διοργανώσεις, γνωρίζουν.

Το 2ο GP CUP Αγρινίου θα είναι ακόμη καλύτερο, ακόμη μεγαλύτερο! Είμαστε έτοιμοι να αξιολογήσουμε με την βοήθεια όλων τυχόν αστοχίες ή παραλείψεις που έγιναν στην οργάνωση και κατά την διεξαγωγή του αγώνα».

Να σημειώσουμε ότι, οι αγώνες του Agrinio Raceway GP CUP 2024 θα είναι αρχικά μονοήμεροι με προοπτική να εξελιχθούν σε διήμερους εάν ο αριθμός των συμμετοχών το επιβάλλει.

Στο κύπελλο έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν αθλητές με συμβατικα και αγωνιστικα αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο, τα δε αγωνιστικα αυτοκίνητα θα πρέπει να έχουν τα απαραίτητα χαρτιά από τις Ομοσπονδίες των χωρών τους και τα οχήματα τους να είναι σύμφωνα με τις κατηγορίες των Ελληνικών κανονισμών και με τα πρότυπα ασφάλειας που τους διέπουν.

Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει απονομή για τους νικητές των αυτοκινήτων των Κυπέλλων Agrinio Raceway GP CUP 2024 (ΦΙΛ.Μ.Α) και Agrinio Raceway DRAG CUP 2024 (Α.Σ.Η) σε νυχτερινό κέντρο του Αγρινίου για όλους τους αθλητές, με κύπελλα για τους Κυπελλούχους, με αναμνηστικές πλακέτες για όλους τους υπόλοιπους αθλητές και πολλά-πολλά και καλά δώρα.

Οι ημερομηνίες των επόμενων αγώνων του Κυπέλλου Agrinio Raceway GP CUP 2024 είναι:

2ος ΑΓΩΝΑΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

3ος ΑΓΩΝΑΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ