Το Διαγνωστικό Εργαστήριο ΙΑΝΩ Αγρινίου με ανοιχτό Μαγνητικό Τομογράφο

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Το Διαγνωστικό Κέντρο - Εργαστήριο ΙΑΝΩ ΑΓΡΙΝΙΟΥ που εντάχθηκε πρόσφατα στον Όμιλο ΙΑΝΩ, εξυπηρετεί όλη τη Δυτική Ελλάδα. Ο στόχος του είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και μεθόδων στη διάγνωση.

Το νεοσύστατο Διαγνωστικό Εργαστήριο, με έδρα το Αγρίνιο, είναι εξοπλισμένο αποκλειστικά με σύγχρονα μηχανήματα, όπως: Ανοιχτό Μαγνητικό Τομογράφο – Αξονικό Τομογράφο (με χαμηλή δόση ακτινοβολίας), Ψηφιακό Μαστογράφο, Υπέρηχοι και Triplex τελευταίας τεχνολογίας.

Διενεργούνται διαγνωστικές εξετάσεις, όπως: Υπέρηχοι, triplex αγγείων, υπερηχογραφήματα σώματος (επιφανειακών οργάνων), υπερηχογραφήματα κοιλίας (συμπαγών οργάνων) και υπερηχογραφήματα με έγχρωμα doppler περιφερειακών αγγείων.

Παρέχεται έλεγχος μοσχευμάτων & μετεγχειρητικής παρακολούθησης, τρισδιάστατα υπερηχογραφήματα (3D), ελαστογραφία, ψηφιακή μαστογραφία, αξονική τομογραφία (με χαμηλή δόση ακτινοβολία), μαγνητική τομογραφία (με ανοιχτό μαγνητικό τομογράφο, που ενδείκνυται για κλειστοφοβικά άτομα ή άτομα με κινητικά προβλήματα), ψηφιακή ακτινογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας.

Το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΝΩ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στελεχώνεται με ένα έμπειρο και καταρτισμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, που, με συνεχή επιμόρφωση, βρίσκεται δίπλα στον ασθενή, για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή του, και ξεχωρίζει για την αξιόπιστη αλλά, προπάντων, ανθρώπινη προσέγγιση που προσφέρει στους εξεταζόμενους.

Η αποστολή του είναι η παροχή ποιοτικών διαγνωστικών υπηρεσιών σε ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ, ιδιώτες, ιατρούς, ασφαλισμένους ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και εργαζομένους σε ιδιωτικές εταιρείες.

Το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΝΩ ΑΓΡΙΝΙΟΥ έχει ως γνώμονα το σεβασμό στον άνθρωπο, στην αγωνία του για το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει και στην επιθυμία του, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, με τη μικρότερη δυνατή καταπόνηση, να έχει ολοκληρώσει αξιόπιστα τη διαγνωστική του διαδικασία.

ΙΑΝΩ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΤΗΛ. 26410-58881

Εθνική οδός Αγρινίου – Αντιρρίου, 30131 Αγρίνιο