Έκοψαν την βασιλόπιτα στην Αερολέσχη Αγρινίου

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Η Αερολέσχη Αγρινίου με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων της αεροπορικής ιδέας, πραγματοποίησε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 την προγραμματισμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον χώρο του παλαιού Πολιτικού Αεροδρομίου Αγρινίου.

Ο καιρός δεν ευνόησε την πτήση αεροσκαφών και λοιπών πτητικών συσκευών στο χώρο, ωστόσο πολλοί φίλοι και μέλη της λέσχης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Απο την Δημοτική αρχή Αγρινίου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κος Ζώης Κων/νος και οι Αντιδήμαρχοι: Μαρνέζος Παναγιώτης, Φαρμάκης Γιάννης και Σκαρτσάρης Ανδρέας. Από τους βουλευτές του νομού παρέστη ο κος Θανάσης Παπαθανάσης.

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης κος Γρίβας Κων/νος ανέφερε τα πεπραγμένα και τους στόχους του σωματείου. Τον λόγο πήρε επίσης ο κος Θανάσης Παπαθανάσης, ο οποίος για πρώτη φορά βρέθηκε στον χώρο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σωματείο, δηλώνοντας ότι θα είναι δίπλα σε οτιδήποτε χρειαστεί για την επίτευξη των στόχων της Αερολέσχης.

Αντίστοιχες τοποθετήσεις έκαναν και οι παριστάμενοι Αντιδήμαρχοι από τον Δήμο Αγρινίου, δηλώνοντας ότι θα συνδράμουν σε ότι μπορεί να ωφελήσει τον σύλλογο.

Μέχρι το πέρας της εκδήλωσης δεν βρέθηκε το φλουρί, το οποίο όποιος το βρει κερδίζει μια πτήση εθισμού.

Αερολέσχη Αγρινίου:

https://alag.gr/index.php