Έκοψε την βασιλόπιτα η Αγωνιστική Λέσχη ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε σήμερα η Αγωνιστική Λέσχη ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου, παρουσία της Διοίκησης, των μελών και φίλων του αθλητικού σωματείου, ενώ μεταξύ αυτών παρέστη και ο συμπατριώτη μας Τεχνικός Έφορος Αγώνων, Νίκος Δ. Φαναριώτης, εκδήλωση που πργματοποιήθηκε στην πίστα Καρτ, στον κόμβο Λεπενούς.

Ο Πρόεδρος, κ. Νεκτάριος Δρίβας και τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν σε όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Χρόνια Πολλά με υγεία στις οικογένειές τους και πολλές επιτυχίες στις δράσεις της Λέσχης.

Να αναφέρουμε ότι, η ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου ιδρύθηκε το 2019, ενώ παλιότερα δραστηριοποιούνταν η ΑΛΑΜ Αγρινίου. Στις 26/11/2023 διεξήχθηκαν αρχαιρεσίες και εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπης που απαρτίζονται από τους: Δρίβας Νεκτάριος, Ξουργιάς Χρήστος, Ασημάκης Χρήστος, Δεματάς Παύλος, Ζαχείλας Φώτιος, Καμποσιώρας Νικόλαος, Μπαλαμάτσης Δημοσθένης, Νιαβής Νικόλαος, Σαμαράς Χρήστος Σιδέρης Ιωάννης Στάϊκος Ιωάννης, Καραδήμας Ηλίας, Κολτσίδας Μάρκος Στασινός Αλέξανδρος και Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος.

Για το 2024 η ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου, αναμένεται να διοργανώσει αγώνες δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων, αγώνες καρτ, αγώνες μοτοσυκλετών, ίσως και κάποιο αγώνα στο πλαίσιο του "Κυπέλου Αναβάσεων" που διοργανώνει η Ο.Μ.Α.Ε.

Φωτογραφίες: Νίκος Δ. Φαναριώτης