Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο Αγρίνιο

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Μέσα σε ένα εορταστικό και ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η η εκδήλωση για το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου να δίνει το "σύνθημα" έναρξης των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων και πλήθος κόσμου να παρακολουθεί με χαρά!

Την εκδήλωση παρουσίασε η Έβελυν Τριανταφύλλου που καλωσόρισε τον κόσμο που είχε σπεύσει στην πλατεία για να «νιώσει» την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου παρουσίασε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία ενώ τα δεκάδες φαναράκια των ευχών πετάξαν ψηλά στον ουρανό.

Συμμετείχε στην εκδήλωση και η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

Νωρίτερα να σημειώσουμε ότι, είχαν πραγματοποιηθεί μια σειρά δράσεων από συλλόγους και φορείς της πόλης:

Το πρωί στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, η Αριάδνη Δάντε παρουσίασε στα μικρά παιδιά το παραμύθι της Ανάσσας του Πάγου. Η δράση είχε σκοπό την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ. Επιπλέον, οι πωλήσεις του ομώνυμου παραμυθιού στηρίζουν τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το απόγευμα παίχθηκε θεατρικό δρώμενο από τη θεατρική ομάδα «Ocrivas» του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυνούς «Άγιος Αθανάσιος».

Επίσης, το Καλλιτεχνοχώρι- Παιδικό και προσχολικής ηλικίας θέατρο παρουσίασε στην Παλαιά Δημοτική Αγορά την θεατρική παράσταση «Το δώρο της παπλωματούς» ενώ στο τέλος όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε με τα τμήματα της κιθάρας, του φλάουτου και της φλογέρας, χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το Αγρίνιο έχει φορέσει τα γιορτινά του και είναι πραγματικά υπέροχο!