Με αγωνιστική επιτυχία το Πρωτάθλημα Dragster moto, στο Αγρίνιο

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές διοργανώθηκε στις 9, 10 και 11 Ιουνίου, στην αγωνιστική πίστα «Agrinio Raceway» ο 2ος  αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster moto, μαζί με τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος αυτοκινήτων, από τον ΑΣΗ, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ-ΑΜΟΤΟΕ και με την βοήθεια του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Πολύ ζέστη, με εξαίρεση τις απογευματινές ώρες όλο το τριήμερο… πολύ δυνατές "κόντρες", πάρα πολλά 7αρια αλλά και 6αρια στις χρονομετρήσεις, πολλά προσωπικά αλλά και πανελλήνια ρεκόρ "έσπασαν" κι έτσι ομάδες, οδηγοί και θεατές, ευχαριστήθηκαν πολύ δυνατό θέαμα, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου, που βρίσκεται  κοντά στον Πλάτανο Καλυβίων.

Αποκορύφωμα του τριημέρου, το 6,9/sec του Μαυρομάτη που έγινε το 3ο μέλος του "6 sec Club" και ο πρώτος οδηγός στην Ελλάδα που μπαίνει στα 6αρια, με μηχανάκι Super street !

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές, ενώ το "ραντεβού" ανανεώθηκε για 8 & 9 Ιουλίου, για ένα διήμερο με "περάσματα" και με πολύ χρόνο για ρυθμίσεις, με στόχο την βελτίωση των επιδόσεων-χρόνων των ομάδων. Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας, με ρεκόρ που θα μείνουν στην ιστορία!