Θλίψη για τον θάνατο της 42χρονης Εύας Σάμαρη – Δρακοπούλου

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία των Καλυβίων Αγρινίου το άγγελμα του πρόωρου θανάτου της 42χρονης Ευαγγελίας (Εύας) Σάμαρη – Δρακοπούλου, που ¨έφυγε¨ αναπάντεχα σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή (31/03) στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλυβίων. Η σορός της εκλιπούσας θα βρίσκεται για προσκύνημα στο ναό από τις 4.30 μ.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διεκομίσθη χθες εκτάκτως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν, όμως η κατάσταση της υγείας ήταν πολύ επιβαρυμένη, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να καταλήξει.

Η άτυχη γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στα Καλύβια, ενώ ήταν γνωστή για τα γευστικότατα χειροποίητα γλυκά της τα οποία προωθούσε με την επωνυμία ¨Τα γλυκά της Εύας». Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της έγραφε: Έτοιμο και το κυδώνι με τέλειο χρώμα και τέλεια γεύση! Δημιούργησα και πάλι με φράουλα γλυκό που μοσχοβόλησε όλο το σπίτι!»

Ήταν παντρεμένη με τον συγχωριανό μας Βασίλη Χ. Δρακόπουλο με τον οποίο είχαν αποκτήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και ένα αγοράκι.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει!