Απόπειρες κλοπών από αγνώστους, στα Καλύβια

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ανησυχία προκαλούν, για μια ακόμη φορά, στους κατοίκους της περιοχής Καλυβίων, τα τελευταία περιστατικά απόπειρας κλοπών από άγνωστους δράστες, στο Κοινοτικό κτίριο και στο εξωκλήσι της Αγίας Ελεούσας.

Πιο συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι και παραβίασαν την κεντρική είσοδο στο Κοινοτικό κτίριο και κατευθύνθηκαν στην ισόγεια αίθουσα όπου φυλάσσονταν τρόφιμα και ρουχισμός που θα αποστέλλονταν στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά έψαξαν τις συσκευασίες, όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και πρόλαβαν να διαφύγουν, άπραγοι.

Η ζημιά στο τζάμι της εισόδου αποκαταστάθηκε σήμερα το πρωί.

Επίσης, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, άγνωστα άτομα, έσπασαν το τζάμι από πλαϊνή πόρτα του Ι.Ν. Αγίας Ελεούσας, στον οικισμό Αγ. Γεωργίου Καλυβίων και προσπάθησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Όμως και εδώ έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους του οικισμού και αναγκάστηκαν οι δράστες να τραπούν σε φυγή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αγρινίου.

Τέλος, πριν 10 μέρες άγνωστοι δράστες μπήκαν στον περίβολο οικίας, από την οποία έλειπε ο ιδιοκτήτης, σε κεντρικό σημείο του χωριού μας και αφαίρεσαν δυο δεκάλιτρα δοχεία με πετρέλαιο, εργαλεία κλάδευσης και ένα αλυσοπρίονο.