Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από φορείς των Καλυβίων

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση εκπροσώπων φορέων και τοπικών συλλόγων, μετά από πρωτοβουλία της Κοινότητας Καλυβίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα, με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και ρουχισμός για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό συνανθρώπους μας, στην Τουρκία και την Συρία.

Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού μας, από αυτή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έως και τις 17/02/2023, απογευματινές ώρες 5 μ.μ. έως 6.30 μ.μ.

Σε μήνυμά του στο F/B, ο Πρόεδρος Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, έγραψε τα εξής:

«Έχοντας το αίσθημα της συμπόνιας και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο,για άλλη μια φορά θα κληθούμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τον καταστροφικό σεισμό στην γειτονική μας Τουρκία και την Συρία.

Η Κοινότητα Καλυβίων Αγρινίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών»Δήμητρα» το Χορευτικό τμήμα Καλυβίων, την Χορωδία Γυναικών Καλυβίων, τον ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, το Γυμνάσιο Καλυβίων και το Δημοτικό Σχολείο, θα συγκεντρώσουν στο Κοινοτικό Κατάστημα, ρούχα, σκεπάσματα (καθαρά) και τρόφιμα μακράς διάρκειας. Ας δώσουμε λίγη από την αγάπη μας».

Να σημειώσουμε ότι, η ποσότητες ανθρωπιστικής βοήθειας που θα συγκεντρωθούν, αναμένεται να προωθηθούν μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Αγρινίου, ώστε να φθάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους.

Ας συμβάλλουμε όλοι μας σε αυτή την προσπάθεια.