Κυκλοφορεί το βιβλίο «Μαύρο πρόβατο» του Παναγιώτη Χ. Αναστασίου

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Τα πρώτα του συγγραφικά ¨βήματα¨ πραγματοποιεί ο συμπατριώτης μας Παναγιώτης Χ. Αναστασίου, του οποίου κυκλοφόρησε πρόσφατα το βιβλίο με τίτλο «Μαύρο πρόβατο» που είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Η συγγραφή του βιβλίου ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2021 και εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 με πρωτοβουλία του ίδιου του συγγραφέα, αφού αποτελεί αυτοέκδοση. Κυκλοφορεί σε μορφή κανονικού βιβλίου και σε e-book (ηλεκτρονική μορφή).

Όπως μας εξηγεί ο Παναγιώτης Χ. Αναστασίου, η πλοκή του βιβλίου περιγράφει το πρόσωπο ενός ήρωα, ο οποίος πάρα της αντιξοότητες της ζωής του καταφέρνει ασυνήθιστα πράγματα και γίνεται κάτι μεγάλο, διαπρέπει και μεγαλουργεί…!

Γράφει σε κάποιο σημείο το βιβλίο:

«Τα πρώτα χρόνια του ήταν φανταστικά, μεγαλώνοντας κοντά στην οικογένειά του, παίρνοντας την μόρφωση και την ηθική ως εφόδια, για να βγει στην κοινωνία ως σωστός άνθρωπος και να δείχνει τον κατάλληλο σεβασμό στους ανθρώπους. Η ζωή του Παναγιώτη στο χωριό σαν παιδί, είναι παραμυθένια έχοντας πολύ δεμένους φίλους, όμως λίγους, στη μικρή κοινωνία του χωριού, τα καλοκαίρια του είναι γεμάτα παιχνίδι στις αλάνες. Αστεία και πειράγματα με τους φίλους και τα κορίτσια του χωριού.

Ο χαρακτήρας του παιδιού είναι έξυπνος, ντροπαλός, ευγενικός, λιγομίλητος και ανοιχτόκαρδος. Τρέφει σεβασμό προς την οικογένειά του και τους λίγους φίλους του, βλέποντάς τους ως τα αδέλφια που δεν έχει. Γι’αυτό τον λόγο τους βλέπει σαν οικογένεια. Αλλά όπως και στα άλλα χωριά, έτσι και στο χωριό του Παναγιώτη υπάρχουν και οι «τοξικοί» άνθρωποι, που θέλουν να βλάψουν τον ίδιο, είτε ηθελημένα, είτε άθελά τους, θέλουν να επηρεάσουν αρνητικά τον χαρακτήρα και την συνείδησή του.

Η καθημερινότητά του σαν παιδί, είναι να κάθεται στο σπίτι βλέποντας παιδικά και να περνάει πολλές ώρες με τον αγαπημένο του παππού, όπου του διαβάζει παραμύθια, του λέει ιστορίες και του δίνει συμβουλές, έτσι ώστε να συμπεριφέρεται σωστά προς τους άλλους ανθρώπους…»

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του Παναγιώτη Χ. Αναστασίου και να έχει και συνέχεια η προσπάθειά του.

Για όποιον-α ενδιαφέρεται να αποκτήσει το βιβλίο μπορεί να επικοινωνήσει με τον συγγραφέα πατώντας τον κάτωθι σύνδεσμο στο F/B:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100080114486434