Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων πραγματοποιήθηκε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή με όμορφα δρώμενα, τραγούδια και κάλαντα, που ετοίμασαν με χαρά οι δάσκαλοι με τους μικρούς μαθητές τους!

Παραμονές Χριστουγέννων και …όλα είναι έτοιμα! Το ταξίδι μας αρχίζει… Τα καλά… Καντζαράκια θα μας ταξιδέψουν στη χώρα του ονείρου που είναι γεμάτη ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ, ΓΕΛΙΟ…

Μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων είπαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, ποιήματα και τραγούδια όπως «Το έλατο» «Ρούντολφ» «Χιόνια στο καμπαναριό», κατόπιν μαθήτριες αφηγήθηκαν για τα «Χριστούγεννα σ’ όλο τον κόσμο» αλλά και για τους «Καλικάτζαρους» ενώ ακολούθησαν, ένα θεατρικό σκετς από τους μαθητές της Α’ Τάξης με τίτλο: «Καλικάτζαροι εν δράσει!» και το  θεατρικό από τους μαθητές της Β’ Τάξης με τίτλο: «Χριστούγεννα με τον Αι-Βασίλη».

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα Αγγλικά και το «Πάει ο παλιός ο χρόνος»…

Ο Άι Βασίλης που επισκέφθηκε πρωί πρωί το σχολείο, μοίρασε δωράκια σε όλα τα παιδιά και σε αυτό συνέβαλε και ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα».

Η Διευθύντρια κα Παρασκευή Φέσσα ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα γίναμε όλοι μας παιδιά… Χαρήκαμε τη γιορτή των μαθητών μας, γελάσαμε με τα καλικαντζαράκια, τραγουδήσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα (και στα αγγλικά!). Κι ήρθε κι ο άγιος Βασίλης να μοιράσει τα δώρα του! Και τελειώσαμε με ζωγραφιές χριστουγεννιάτικες στο πρόσωπο από την δασκάλα μας των Εικαστικών! Καλές γιορτές, παιδιά μας! Με το καλό να σας υποδεχτούμε το 2023!»

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!